AK Parti'nin İstanbul mitingi GALERİ

AK Parti'nin ayrı bir önem verdiği İstanbul mitingi bugün Kazlıçeşme'de yapıldı. Bir ucunun Bakırköy diğer ucunun Eminönü'nde olan insan selinde renkli görüntüler vardı.

AK Parti'nin İstanbul mitingi GALERİ
AK Parti'nin İstanbul mitingi GALERİ
GİRİŞ 16.07.2007 00:01 GÜNCELLEME 16.07.2007 00:01
Bu Habere 199 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan miting alanına saat 18.20'de geldi ve 18.55'de konuşmasına başladı. Erdoğan'ın konuşması 1 saat 5 dakika sürdü. Erdoğan'dan önce bazı milletvekili adayları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu birer konuşma yaptılar.


Daha sonra milletvekili adayları tek tek platforma çağrılarak tanıtıldı. Miting alanında su, bayrak, şapka ve sandviç bulunduruldu ve seyyar tuvaletler kuruldu. Başbakan Erdoğan, miting alanına gelinceye kadar "Tekno müzik" eşliğinde Erdoğan'ın konuşmalarından kısa cümleler verildi. Miting için oluşturulan platformun 6 günde kurulduğu ve ses düzeninin 200 bin watt gücünde olduğu öğrenildi.


İkisi 44'er metrekare olmak üzere 4 adet dev ekran miting alanına kuruldu. 15 bin balon, 10 konfeti makinesi ve 10 bin adet de karanfil miting için hazırlandı. Miting esnasında aşırı izdiham ve sıcak hava dolayısıyla bazı kişilerin bayıldığı, bu kişilerin görevlilerce alandan çıkarıldığı ve müdahale edildiği görüldü.


Mitingde yer alan, "Bahçeli'nin ipiyle kuyuya inilmez", "Onlar ip atlatıyor, sen çağ atlatıyorsun", "Şimdi siz sayabildiniz mi, kaç kişiyiz?", "Kör muhalefet gel de miting gör" yazılı pankartlar ile "Vur vur inlesin Deniz Baykal dinlesin", "Deniz Baykal baksana, kaç kişiyiz saysana" şeklindeki pankartlar dikkati çekti.


İLİŞKİLİ HABER


Kazlıçeşme mitingine kaç kişi geldi?


GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 


FOTOĞRAFLAR: HABER7 / Ferhat ESNEK

YORUMLAR 199
  • mert vidinli 16 yıl önce Şikayet Et
    . kıskanan yokki neden toplumu germek adına bu kadar radikal yorumlar varki akepelilerce bence yanlış yapıyor ve tepki çekiyorsunuz
    Cevapla
  • AHMET AYBARS SAYDAM 16 yıl önce Şikayet Et
    inanılmazdı... Evet tek kelimeyle inanılmazdı bn de oradaydım ve BAŞBAKANIMIZIN dediği gibi bölge mitingi yapmıoruz.İl mitingi yapıoruz...Kıskananlar çatlasın (cehape ve mehape).Saygılarımla...
    Cevapla
  • Selim ÇELİK 16 yıl önce Şikayet Et
    çağlayanda saadet güneşi. çağlayandaki saadet mitinginin fotoğraflarını neden yayınlamıyorsunuz?!!!
    Cevapla
  • yavuz selim demir 16 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl hesap yahu !!!!. arkadaşlar lütfen saadet partisinin internet sayfasına girin ve istanbul mitingiyle ilgili fotoğraf galerisini takip edin ve de özellikle 15 ve 16 numaralı fotolara iyice bakın ! unutmadan meydanın sol tarafı görüntülenmemiş ! sol tarafı da dolu olarak hesaba katın ve de bana samimi duygularla bu meydanda kaç kişinin olabileceğini yazın !!
    Cevapla
  • Baran BÜYÜKANIT 16 yıl önce Şikayet Et
    hakediyor.... sn.başbakanımız 5 yıl daha başımızda..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...