AK Parti ve Saadet Partisi'nden sürpriz görüşme

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Saadet Partisi Genel Merkezine gelerek SP Lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi. Görüşme 3 saat sürdü.

AK Parti ve Saadet Partisi'nden sürpriz görüşme
AK Parti ve Saadet Partisi'nden sürpriz görüşme
GİRİŞ 01.03.2018 20:16 GÜNCELLEME 01.03.2018 22:56
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelerek SP lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN AÇIKLAMA!

Görüşme sonrası Karamollaoğlu açıklama yaptı. Karamollaoğlu, "Türkiye'nin ve dünyanın tüm meselelerini neredeyse görüştük" dedi.

Seçim ittifakıyla ilgili de konuştuklarını söyleyen Karamollaoğlu, "Daha önce de açıkladım, seçim sath-ı mailine girmeden bu konu fuzuli, bize bir teklif iletildi ama biz görüşümüzü bir daha aktardık. Gündemimizde yok" dedi.

 

 

YORUMLAR 103
  • mücahit Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede kutuplaşmayı bitirecek tek parti saadet partisidir.Avrupa birliğinin emrinden çıkmayanlar Chp ile görüşen Saadet partisine çamur atması ne kadar tuhaf. Şunu unutmayın ki Tayyip erdoğana siyaset yolunu açan da Deniz Baykal olmuştur. Yani Chp ve AKP nin Siyasi görüşlerinde farklılık yoktur. ikisi de Avrupa Birliği hayranıdır. Hiç merak etmeyin 1 tek oy dahi alsak Biz ittifak değil kendi adayımızı çıkartacağız.
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    kin ve haset sahipleri asla yerli milli vede İslami olamaz. rahmetli hocamız çok nayif ti fakat her kese karşı düşnanına bile nayifti oysa bunlar dünkü düşmanlarına çok hoş görülüler fakat iş reis olunca hasetlerinden çatlıyorlar patlıyor lar. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • ZEYTİN DALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, islam düşmanlarıyla işbirliğine even diyenler Türkiye ve islam alemi için kefenini giyip yola çıkanlara hayır diyorlar....
    Cevapla
  • ademoglu insan 6 yıl önce Şikayet Et
    temel Karaoğlan sen kime hizmet ediyorsun ingiliz uşağı.
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Saadeti islama yakın vatanperver bir yapı bilirdim. Dini inkar eden marksis bir yapının savunucusu abd ninde uşaklığı, pensinvalyanın ve kandilin sözcüsü(chp) nin kollarına neden atıldığını anlamaya çalışıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak