Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde artan bedelli askerlik talepleri için seçim döneminde böyle bir gündemin oluşturulmasını doğru bulmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik yorumu
GİRİŞ 25.04.2018 08:30 GÜNCELLEME 25.04.2018 08:58
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin en yetkili organı Merkez Karar Yürütme Kurulu'nda önemli uyarılarda bulundu.

BEDELLİ ASKERLİK

Bazı isimlerin seçim döneminde bedelli askerliğin yeniden gündeme geldiğini hatırlatması üzerine Erdoğan, "Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam" diye konuştu.

BAKANLIK BEKLENTİSİ

Erdoğan ayrıca bakanlık beklentisiyle adaylık konusunda tereddüt yaşayan milletvekillerine, “Kimse işaret beklemesin, aday olmak isteyen kendi kararını kendi versin” dedi.

 

DAVET GELMEDEN GÖREVDEN AYRILMAYIN

Erdoğan, belediye ve il başkanları ile bürokratlara da, parti yönetiminden davet gelmeden adaylık için görevlerinden ayrılmamaları uyarısında bulundu.

YORUMLAR 99
  • Kayserili38 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli Askerlik ülkemiz için ekonomik anlamda katkı sağlamaktadır. Fakat ülkemizdeki askerlik süresinde bir düzenleme yapılması daha doğru olacaktır. Mesela geçtiğimiz senelerde Pomeme önlisans mezunu alım yapılmaya başladığı gibi Lisans mezunlarının 6 ay kısa dönem askerlik yaptığı gibi Önlisans mezunlarınında 12 ay yerine 8-9 ay gibi süreye indirilmesi daha doğru olur diye düşünmekteyim.
    Cevapla
  • bilo 5 yıl önce Şikayet Et
    türkçesi seçimden sonra hallederiz diyor
    Cevapla
  • ISPARTA 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli askerlik çıksın sayın cumhurbaşkanım bu kadar insan bedelli bekliyor 2 tane çocuk var benden ekmek bekleyen
    Cevapla
  • MUSA 5 yıl önce Şikayet Et
    BEDELLİ İSTERİZ REİS YAŞ 25 Bedeli sen belirle
    Cevapla
  • Sivasli ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Çıkar şu bedelliyi be reis. Biz yüzümüze tükürsende ya rabbi şükür deriz yine senden başkasına oy vermeyiz. Ama iki çocuk ve onca emekle kurula bir iş gitsem bütüm düzenim bozulacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?