Erdoğan mesajı verdi! Üs kurabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Batı basınında, TSK’nın KKTC’de kalıcı deniz üssü kurmak istediği iddiası'na çok dikkat çeken bir cevap verdi. Erdoğan, "Oradaki varlığımız önemli. Yok efendim neymiş, asker sayımızı azaltmalıymışız! Kusura bakmasınlar, biz orada asker sayımızı azaltmayacağız. Artıracağız. İhtiyaç duyacak olursak üs de kurabiliriz" dedi.

Erdoğan mesajı verdi! Üs kurabiliriz
Erdoğan mesajı verdi! Üs kurabiliriz
GİRİŞ 17.09.2018 07:44 GÜNCELLEME 17.09.2018 08:03
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gezisini takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan, "Batı basınında, TSK’nın KKTC’de kalıcı deniz üssü kurmak istediği iddiası"na da cevap verdi.

KKTC’YE ÜS KURABİLİRİZ

 

 

* Batı basınında, TSK’nın KKTC’de kalıcı deniz üssü kurmak istediği iddiası yer alıyor.

Bizim KKTC’de üs diye bir sorunumuz yok. Bizim topraklarımızdan oraya ulaşmak, Doğu Akdeniz’e varmak dakikalarla konuşulacak bir şey. Ama Yunanistan’ın oraya öyle bir yakınlığı yok. O işin sadece psikolojik boyutu var. Bu açıdan ihtiyaç duyacak olursak üs de kurabiliriz. Oradaki varlığımız önemli. Yok efendim neymiş, asker sayımızı azaltmalıymışız! Kusura bakmasınlar, biz orada asker sayımızı azaltmayacağız. Artıracağız, azaltmayacağız.

Laf dinlemiyorlar; dinleselerdi, Kofi Annan’la biz bu işi çözerdik. Referandumda verdikleri söz neydi, ne yaptılar? Biz evet dedik, onlar hayır dedi. Onları tuttular AB’ye aldılar bizi dışarıda bıraktılar.

Bundan sonra bizim için orada kendi ilan ettiğimiz reçete ne ise biz bu reçeteyi uygulamaya koyarız.

YORUMLAR 56
  • Nail HİLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke ve millet çıkarlarını son yüz yıl içinde RECEP TAYYİP ERDOĞAN kadar onun gibi dik durarak net çizgilerle savunan ikinci bir lider ne gördüm ne tanıdım. Yüz yıl öncesinde ise cennet mekan ABDULHAMİD Han vardı. Çizgiler aynı şartlar benzer ama hainlik ve hainlerle mücadele aynı. ALLAH cc ömrüne ömür katsın ey koca reis
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal Reis
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi konusuyor
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi
    Cevapla
  • hadigari 5 yıl önce Şikayet Et
    hala annan planı diyor. adanın birleşmesi zaten bizden uzak, aynı bir rum gibi olan bu adamları asimile eder. kıbrıslılar türkiyeyi ve türkiyeliyi hiç sevmiyor bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...