Binanın tepesine astı! Böyle ilan etti

Aydın'da Bozdoğan Belediye Başkanı seçilen AK Partili Ufuk Altıntaş, kurumunun borçlarını büyük bez afiş yaptırarak, şehrin merkezi yerindeki yüksek bir binanın dışına astırarak sergiledi.

Binanın tepesine astı! Böyle ilan etti
Binanın tepesine astı! Böyle ilan etti
GİRİŞ 16.04.2019 19:24 GÜNCELLEME 16.04.2019 19:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı'ndan girdiği yerel seçimlerde yüzde 50.54 oy alarak seçilen Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, geçen dönemin belediye başkanı ve bu seçimde Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Selim Tümer Apaydın'ı geride bıraktı. 4 Nisan'da mazbatasını ve görevi devralan Altıntaş, dikkat çeken bir girişimde bulundu. Ufuk Altıntaş, devraldığı borçları gösteren afişi, şehir merkezindeki yüksek bir binanın tepesine astırarak belediyenin toplam 77 milyon 963 bin 700 TL borcu bulunduğunu duyurdu.

Başkanlık makamında basın açıklaması yapan Başkan Altıntaş, borçlu bir belediye devraldıklarını belirterek, "Başkanlık koltuğuna oturmamızın ardından şoke olduk. Hiç beklemediğimiz ve ummadığımız bir borçla karşılaştık. Biz kavga için değil hizmet için geldik. Allah'ın izni ile hizmet seferine başlıyoruz. Belediyemizin bu borçlarını halkımızın da bilmelerinin faydalı olacağını düşünerek, vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Bu belediyemizin borçlarını da şehrimizin en merkezi yerinde, çarşı içinde en yüksek bir binanın dış cephesine bez afiş yaptırarak astık. İlçemizin gelişip kalkınması, ekonomik bağlamda bir adım daha ileriye gidebilmesi için el ele vererek, gece-gündüz çalışacağımızın bilinmesini isteriz" dedi.

YORUMLAR 14
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    geliri de yazsaydınız keske
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazmış ya
    Cevapla
  • hodri meydan 5 yıl önce Şikayet Et
    gelin parti farkı gözetmeksizin bütün belediyeleri şeffaflaştıralım. belediyeler sitelerinde her ay gelir ve harcamalarını ve gelecek planlarını, ihalelerini, ihale alan şirketlerini, ihale bedellerini yayınlasınlar. ihaleler tamamen şeffaf ve halka açık platformlarda yapılsın. kim ne teklif etmiş, kim ne kadara almış. ülkemizin selameti için YAPABİLİRMİYİZ ?
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    çok mantıklı
    Cevapla
  • Ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir CeHaPe seçmen taktiği. Borçları Ak Partili kadrolara ödetecek, sonra ki seçimlerde tekrar CeHaPe. Bakınız Antalya. Bu oyuna gelmeyin.
    Cevapla
  • Taner 5 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerin konser vs tüm gereksiz organizasyonları kaldırılmalı. Önümüz ramazan iftarlarda binlerce yemek israfı yerine fakirlere tespit usulü yemek verilmeli
    Cevapla
  • oya 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün partisi diye körü körüne oy veriyorlar chpye sanki Atatürk gibi hizmet ediyor chp millete. Atatürk 2. Mahmutun kurduğu sünni dünya düzeninde yetişmiş sünni bir asker diyaneti sünni temelde kurmuş bir devlet adamı. Osmanlıdan yeni devlete geçişte dini kurumları ihmal etmemiş bir devlet adamı. 2. Mahmut bektaşi yeniçeriyi ortadan kaldırıp sünni değerler etrafında bir ordu bir devlet sistemi kurmuştu. CHP bugün kimlerin elinde bir bakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!