Temel Karamollaoğlu'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Merkezinde "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Temel Karamollaoğlu'dan  Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Temel Karamollaoğlu'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
GİRİŞ 22.04.2019 15:07 GÜNCELLEME 22.04.2019 17:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Karamollaoğlu ve beraberindekileri parti genel merkezine gelişinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak karşıladı.

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Karamollaoğlu partiden ayrılırken, kendisini uğurlayan Kılıçdaroğlu ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün şehit cenazesinde uğradığı saldırıya ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine, şunları kaydetti:

"Dün yaşadığım linç girişiminin bütün boyutlarıyla araştırılması, sorgulanması, faillerin yakalanıp adalete teslim edilmesi benim en büyük dileğimdir. Partimizin de en büyük dileğidir. Sade, sokakta yaşayan vatandaşımızın da en büyük dileğidir. 21'inci yüzyılın Türkiyesinde böyle bir olayın yaşanmasından son derece üzgünüm. Hele hele bir şehidin namazının kılınmaması, kılınmasına engel olunması benim madden de manevi olarak da kabul edeceğim bir olay değildir. O nedenle iktidar sahiplerinin üzerine ciddi bir görev düşüyor. Suçlayarak değil, sonuca ulaşarak, failleri bularak ve onları adalete teslim ederek görevlerini yerine getirirlerse ben de bundan mutluluk duyarım. Benzer olaylar da bir daha Türkiye'de yaşanmamış olur."

Açıklamaların ardından Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

 

YORUMLAR 17
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar PKK saldırısını Kemal şovla unutturdular. Birbirlerini tebrik ediyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet Şahinalp 5 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine. Bu zevatın varlıklarının ülkeye zarardan başka bir katkısı var mı? Yırtık parçadan çıkar gibi her yerde boy göstermek zorundalar mı? Bir belediye işçisinin ülkeye katkısı bunlardan daha fazla değil mi? İşsiz güçsüzler takımı! Can sıkıntısı ile gündem olma peşindeler. Böyle abuk subuk işler yapmasalar unutulup gidecekler.
    Cevapla
  • Akn 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam Kilictaroglunun veliahtı bulundu muhalefet aranamaya gerek kalmadı yerini fazlasıyla doldurur.
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurt,un Olmadığı Dağlarda Çakallar dolaşırmış!? :)
    Cevapla
  • mertcann 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında provakasyonu tebrik ediyor ondan gülüyor.iyi başardın diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Adana'da başıboş köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı