Saadet'in İstanbul İl Başkanına saldırı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'a Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Erbakan lehine slogan atan bir grup tarafından sözlü ve fiili saldırı gerçekleştirildi. Saldırganlar Erdoğan'ın aracını önüne yatarak durdurdu.

Saadet'in İstanbul İl Başkanına saldırı
Saadet'in İstanbul İl Başkanına saldırı
GİRİŞ 04.09.2010 04:14 GÜNCELLEME 04.09.2010 04:14
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Numan Kurtulmuş'un katıldığı iftar programının basılmasından sonra bu gece de İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'ın aracının önünü kesen bir grup kapıları tekmeleyip, Erdoğan'a saldırmak ve araçtan indirmek istedi.

ARACIN ÖNÜNE YATTILAR

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan ve beraberindeki heyet, Prof. Dr. Erbakan’ı karşılamak için geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı girişinde, Hoca'yı karşılamaya gelenlerden bir kısmının saldırısına uğradı. Aracı tekmeleyen protestocular makam aracının önüne yatarak durdurmaya çalışırken bazıları da aracın kapısını açarak Saadet Partisi İstanbul İL Başkanı Erol Erdoğan'a ve beraberindekilere saldırmak istediler.

CAM VE KAPILARA TEKME

Aracın önüne atlayarak makam aracını yavaşlatan protestocular aracın camlarına sert cisimler fırlatırken kapıları da tekmelediler. Aracın kapısını açarak İl Başkanına fiziki saldırı gerçekleştirmek isteyenleri polis zor durdurdu. Polisin devreye girmesiyle linç girişiminden kurtulan Erol Erdoğan güçlükle VIP salonuna ulaşabildi.

ERDOĞAN, ERBAKAN'LA GÖRÜŞTÜ

Saldırı sonrasında Erol Erdoğan ve il başkanlık divanı üyelerinin VIP salonın Erbakan ile 1 saate yakın özel bir görüşme yaptı. Erol Erdoğan’ın, genel kongreden iftar baskınına kadar İstanbul’da yaşanan bazı olaylarla ilgili Erbakan'a bilgi aktardığı öğrenildi. 

Necmettin Erbakan, Erdoğan ile görüşmesinden sonra kendisine tahsis edilen özel bir araçla havaalanından ayrıldı. Erbakan yarın Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği iftar programına katılacak.

Öte yandan, Erdol Erdoğan'ın yanı sıra Erbakan’ı karşılamaya gelenler arasında AGD İstanbul İl Başkanı Kerem Öncel, Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türkcan, Saadet Partisi eski İstanbul İl gençlik Kolları Başkanı ile AGD'nin istanbul ilçe başkanları da vardı.

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 37
  • mustafa akgül 13 yıl önce Şikayet Et
    hey yavrum hikmet. sen ve senin davulunu çaldıklarından ne gördü memleket.sen karışma milli görüşe davul çalmaya devam et.
    Cevapla
  • behlüldane 13 yıl önce Şikayet Et
    Karınca kanatlanınca zavalı yakın olur .... sizler ne yaptığınınızı sanıyorsunuz? El aleme maskara oldunuz, haberiniz yok! şu mubarek günde bir müslümanın yapacağı işlermi!..hırs aklınızı başınızdan almış. ne demek iftar toplantısını basmak,
    Cevapla
  • Mehmet ERSOY 13 yıl önce Şikayet Et
    Erol Erdoğan çok masumduysa. Erol Erdoğan çok masumduysa neden AGD İstanbul teşkilatının İftarına katılmadı ne diceksiniz adam dayak yiyeceği yere mi gitsin bırakın bu işleri Allah aşkına yaa Kocaelide İftara partinin il başkanı geldi Numana o kadar çok yakın olduğu bilinen birisi için neden kimse kılını kıpırtatmadı. Kendileri yazıp kendileri oynuyorlar senaryolarını.
    Cevapla
  • ahmet 13 yıl önce Şikayet Et
    biraz basiretli olalım:). milli görüş partilerinin neler yaptığı ortadadır neden erbakan hocanın ve partilerinin kapatıldığını anlayabilmek te başlıktaki gibi basiretli olmaktan geçer
    Cevapla
  • hikmet basiret 13 yıl önce Şikayet Et
    hey yavrum milli görüş. bu adamlar bu memleklete adalet kardeşlik ,huzur refah fazilet getirecek İslamı temsil edecekler güya kemdilerine faydası olmayan bir grup memleketti hatta dünyayı kurtaracaklarmış bu kafayla zulum ve fitne taşeronu olmaktan başka bir şey olmaz sizden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....
Dilan Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi! Hastaneye kaldırıldı...