Bakan Günay: O film kaldırılsın

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Brad Pitt'in "Killing Them Softly" filmini çok sert bir dille eleştirdi. Günay, "O film kaldırılsın" dedi.

Bakan Günay: O film kaldırılsın
Bakan Günay: O film kaldırılsın
GİRİŞ 03.01.2013 20:09 GÜNCELLEME 03.01.2013 20:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Şeker Portakalı" ve "Fareler ve İnsanlar" isimli kitapların sakıncalı bulunduğu iddiasına ilişkin, "Türkiye'de 2012 yılında Şeker Portakalı'nı, Fareler ve İnsanlar'ı, Steinback'i, Yunus Emre'yi hizaya sokmaya çalışan bir anlayışta bir takım kafaların olması, eğer gerçekse bu olaylar, vahimdir. Bunları hiçbir biçimde kabul etmem mümkün değildir" dedi.

"Killing Them Softly" filmi kaldırılsın"

Günay, Brad Pitt'in başrolde olduğu "Killing Them Softly" filmi kaldırılsın dedi.

Ertuğrul Günay, Diplomasi Muhabirleri Derneği (DMD) üyeleriyle Ankara Cer Modern'de bir araya gelerek, gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtladı.

Günay, geçtiğimiz günlerde Brad Pitt'in başrolde olduğu "Killing Them Softly" filmini sinemada izlediğini belirterek, gazetecilere filme gitmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Günay, "Ben salondan çıkmayı düşündüm. İğrenç. Ben bu kadar yüz kızartıcı diyalog hayatımda duymadım ve duymak istemem. 13 imiş, '18 yapın veya elinizden geliyorsa kaldırın bu filmi' dedim. Dedim bunu, Türkiye'nin önünde söylüyorum. İtiraz eden çıksın konuşalım. Ben böyle bir şeye destek olamam. Olmaz böyle bir şey. İnsan eşiyle seyrederken rahatsız olur mu, bırakın çocuğuyla, arkadaşıyla, yakınıyla, sevdiğiyle. Sanat fiilen bu değil. Yapan yapsın, ben almam" dedi.

YORUMLAR 2
  • güney kuzey 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan (ım).... bizde sizin fikirlerinizden ve kişiliğinizden bir anda monte edilmiş akepeliğinizden hiç mi hiç haz alamdık fakat hayat işte varmış günahımız çekiyoruz...insanlar değişirmiş derlerdi pek inanmazdım bu kadarda olmaz olamaz derdim vALLAHi oluyormuş 180 derece dönebiliyormuş (keşke 360derece olsaydı :)..) belki bir dönüp gelirdiniz kim bilir umut fakirin ekmeği...
    Cevapla
  • sümeyye 11 yıl önce Şikayet Et
    bakanım. siz daha önce hiç yabancı filme gitmediniz herhalde, hangi birini izlerken insanın yüzü kızarmıyo, kaldı ki son dönem türk dizi ve sineması da onlara taş çıkarıyo maşALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu