iOS'dan Android 5.0'a nasıl geçilir

Google, en büyük rakibi iOS'tan, en yeni işletim sistemi Android 5.0 Lollipop'a geçmek isteyenler için özel bir rehber yayınladı.

iOS'dan Android 5.0'a nasıl geçilir
iOS'dan Android 5.0'a nasıl geçilir
GİRİŞ 22.10.2014 09:45 GÜNCELLEME 22.10.2014 09:45

Geçtiğimiz Eylül ayında resmen tanıtılan ve oldukça uzun bir süre gündemden düşmeyen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, ilgi çekici bir hamle yapmıştı. iOS, Apple'ın yeni telefonlarının çıkmasıyla birlikte Android'den iOS'e geçiş rehberi yayınlamıştı.

GOOGLE, APPLE'A KARŞILIK VERDİ

Google, geçtiğimiz günlerde duyurduğu en yeni nesil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop'a bir geçiş rehberi hazırlayarak Apple'a karşılık vermiş oldu.

DOSYA TRANSFERİ

Resmi Android web sitesinden ulaşabileceğiniz geçiş rehberi, Aynı Apple'da olduğu gibi kullanıcı Android'e geçtiğinde temel uygulamaların nasıl kullanılacağına ve dosya transferlerinin nasıl gerçekleştirileceğine dair bilgiler içeriyor. Rehber aynı zamanda mesajlaşma, kişilerle iletişime geçme veya bir e-posta hesabı oluşturma gibi uygulamalarda da öğretici nitelik taşıyor.

Söz konusu rehberde Google uygulama mağazası Google Play'e de yer vermiş. Bu rehber platform değiştirmekten sadece, işlemin uzun ve zahmetli olacağını düşündükleri için vazgeçenleri hedef almış.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı