İstanbul sokakları ekranınızda

Rusya merkezli arama motoru Yandex, Gooogle'dan önce davranarak Türkiye'de trafik bilgisini de gösteren haritaları kullanıma açtı.

İstanbul sokakları ekranınızda
İstanbul sokakları ekranınızda
GİRİŞ 19.10.2011 15:47 GÜNCELLEME 19.10.2011 15:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Herkesin Google'dan beklediği (Street View) hizmetini Rus rakibi Türkiye'de sunmaya başladı.

Yandex.Haritalar ile trafikte yol durumu ve uydu görüntüleri gibi bilgilere erişilebiliyor.

ShiftDelete.Net teknoloji sitesinde yer alan habere göre bugünden itibaren kullanıma sunulan servisin içinde 360 derece panoramik fotoğraflarla cadde ve sokak görüntüleri de bulunuyor.

Trafik durumu ile ilgili bilgiler şimdilik sadece İstanbul ve Ankara'yı kapsıyor.

Yandex.Haritalar’ın Panorama adlı hizmeti kullanıcılara yüksek çözünürlüklü (HD), 360 derecelik açıya sahip görüntüler sunarak İstanbul veya Ankara’daki caddeleri gezebilme; bu şehirlerin tarihi mekanlarını, sokaklarını, caddelerini ve muhteşem manzaralarını sanal ortamda izleyebilme, nereleri gezip göreceklerine önceden karar verebilme imkanı sunuyor.

İstanbul’u Marmara’dan Karadeniz’e kadar tarayan Panorama ayrıca şehri deniz kıyısından da görüntüleyerek Türkiye’nin kültür başkentine denizden dördüncü bir boyut ekliyor. Harita hizmetinden faydalanmak ve trafik durumu ile panoramik fotoğrafları görmek için buraya tıklayın.

:: Yandex'in bu hizmetini beğendiniz mi?

(ShiftDelete.Net)

YORUMLAR 2
  • BAYRAM BUDAK 12 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir böyle ya. eğer ben evimdeki kötü adsl bağlantısıyla ist sokaklarını görebiliyorsam amerika benim evimin odasını bile görüyordur
    Cevapla
  • mütercim 12 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel görüntüler. Daha önce Google street view özelliğine bakıp hayran olmuştum ama bunlarınki mükemmel ve Google'dan kesinlikle daha kaliteli görüntüler veriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Adana'da başıboş köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı