Halk TV Beşşar Esed'le röportaj yaptı

Gezi Parkı eylemleri ile ilgili olarak yaptığı provokatif yayınlarla büyük tepki alan Halk TV, ülkesinde yüzbinlerce vatandaşın ölümüne sebep olan Suriye Devlet Başkanı Esed ile röportaj yaptı.

Halk TV Beşşar Esed'le röportaj yaptı
Halk TV Beşşar Esed'le röportaj yaptı
GİRİŞ 02.10.2013 14:32 GÜNCELLEME 02.10.2013 14:46
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Halk TV spikeri Ece Zereycan ve Yurt gazetesi yazarı Ömer Ödemiş'in, Suriye'de Esed ile gerçekleştirdiği röportajın önümüzdeki günlerde Halk TV'de yayınlanacağı belirtildi.

Halk TV Spikeri Zereycan Twitter hesabında röportaja ilişkin ilk izlenimlerini paylaştı. Zereycan, Twitter hesabında şunları yazdı; "Tahminimden çok daha farklı bir liderle karşılaştım... Suriye izlenimlerimi en kısa zamanda…"

YORUMLAR 19
  • yolcu46 10 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz özdil... halk tv de ropörtajdan sonra yılmaz özdilin söylediklerine %90 katılıyorum.. kendisini pek sevmem ama doğruya doğru.. biz demokrasiyi esedden mi öğreneceğiz..
    Cevapla
  • yolcu46 10 yıl önce Şikayet Et
    biraz önce dinledim.. kimyasal ile ilgili neden bir soru bile yok.. ayrıca belki fotomontaj bile olabilir kanısındayım.. halk tv esedi kendi gibi konuşturmuş sanki.. erdoğanı müslüman kardeş ile özdeşleştirmeye çalışıyorlar ve tu kaka müslüman kardeşler dedirtip erdoğanı da batağa çekmeye çalışıyorlar.. esedin konuşmasında dudak okumaya çalıştım ve "erdoğan, AKP" gibi kelimeler geçmedi bile.. garip bir ropörtaj.. sadece 2 karede uzak çekim yapılmış. gerisinde sürekli suratlarına zum yapılmış..
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    coni niye höt dedi?. ırağa ve afganistna iran ile ,şii dünyası ile girip taş üstünde taş bırakmayan ,milyonlarca sünni müslümanın kanını iran la bir olup döken ebu gureypte şiiilerle el ele binlerce sünni kadın ve erkeğe akla vicdana sığmaz işkenceler uygulayan coni söz konusu şiilerin suriyede sünnilere yaptığı zulüm olunca niye höt dedi ? demekki sadece komünist bloğu ülkelerin değil karşıtı olma yalanını sürdürdüğünüz emperyalist amerika israil ve batı içinde en büyük tercih iran ve esedlerin ortadoğuda hakimiyetini sürdürmesidir .zerre kadar akıl ve vicdan olsa sırf bu bile esedin arkasından ayrılmanız için yeterdi ama zaten mesele amerikan karşıtlığın değil ,sizinle sünni katliam yapan amerikayı sünnilere sempati duymaya başladı korkusu idi.. şimdi amerikanın hötüyle sizin övünmeniz buna delil .varsın conide çinde ,rusyada sizin için sünni dünyaya höt desin.inşallah b,ir gün size höt demesi gereken diyecektir
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    amerika höt dedi. ne basın ne de ne de suriye ile yatıp kalkan siyasetçilerin, ağzında surşiyenin esamesi kalmadı.sanırısın suriye diye bir debvlet kalmadı.buradan anlaşılacağı üzere coniye güvenip atıp tutanlar,rezi olup avuçlarını yaladılar
    Cevapla
  • muhammet hüseyin ince 10 yıl önce Şikayet Et
    ...... CHP ve BAAS partileri aynı kökten geliyor. Adamlar tabi gidip onları tebrik edecekler ama inşallah yaptıkları başlarına gelir....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
Leverkusen yine kaybetmedi! Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu