Beyaz TV spikeri o isme verdi veriştirdi

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, canlı yayında Fox TV'de program yapan İsmail Küçükkaya'yı militanlık yapmakla, ABD'den direktif almakla suçladı.

GİRİŞ 14.11.2013 11:06 GÜNCELLEME 14.11.2013 11:17

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programının sunucusu Tahir Sarıkaya, Fox TV spikeri Akşam Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'yla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

'Spikerlik yapan kişi taraf olmak zorunda'

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Uyan Türkiyem'programının sunucusu Tahir Sarıkaya, kendisine bir izleyicisi tarafından"Taraflı mısınız?" şeklinde gelen twit üzerine bu mesleği yapanların taraf olmaları gerektiğini belirterek, konuyu Fox TV spikeri Akşam Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya getirdi. Beyaz TV spikeri, Küçükkaya'nın hükümete yönelik bazı eleştirel yorumları nedeniyle "neden militanca yayın yapıyorsun" diye sordu.

'İsmail Küçükkaya Amerika'dan direktif aldı'

Küçükkaya'nın Akşam Gazetesi'nde çalışırken iktidar yanlısı haber politikası izlediğini, şu an ise çalıştığı Fox Tv'de iktidar karşıtı konuştuğunu ve militanca yayın yaptığını söylerek; bunu da Amerika'dan direktif aldığı için yaptığını iddia ederek, kısa süre sonra aldığı direktifi açıklayacağını söyledi.

İşte Beyaz Tv spikeri Tahir Sarıkaya'nın Fox Tv spikeri İsmail Küçükkaya'yı zan altında bırakan açıklaması...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek'ten altın kotası açıklaması: Çıkar çevreleri memnun değil
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması