Elif'e olan ilgi Tuğçe'yi yeni planlara itiyor

Kanal 7, sevilen programları ve filmleriyle haftanın son iş gününe renk katıyor.

Elif'e olan ilgi Tuğçe'yi yeni planlara itiyor
Elif'e olan ilgi Tuğçe'yi yeni planlara itiyor
GİRİŞ 07.11.2014 15:54 GÜNCELLEME 07.11.2014 15:55

Minik Elif ise Tuğçe’nin kendisine kurduğu tuzak yüzünden hastalanınca çiftlikte tüm ilgi onun üzerine olacak. Akşam film kuşağında Koltuk Belası, güldürürken düşündürecek, Battal Gazi’nin İntikamı ise maceradan maceraya sürükleyecek. Siyasetin nabzının attığı İskele Sancak’ta ise gündeme damgasını vuran olaylar ele alınacak.

Elif – 18:50

Elif, Tuğçe yüzünden hastalanınca herkesin ilgisi onun üzerinde toplanır. Tuğçe, Elif’i ikinci plana atmaya çalışırken kendisi bu duruma düşer. Bunu görüp kıskanan Tuğçe, aileden ilgi alaka görebilmek için yeni bir plan yapar. Elif’in hastalandığından habersiz olan Melek ise yavrusunun özlemine dayanamaz. Elif’e kavuşmak için yeniden Ayşe’den yardım ister. Melek’in teklifini kabul eden Ayşe ise kendisini bekleyenlerden habersizdir. Elif’i annesine kavuşturmak isteyen Ayşe, nasıl bir sürprizle karşılaşacaktır?

Koltuk Belası – 20:00

Kemal Sunal’ın son yıllarda rol aldığı ibret veren hikayesi ile ilgi çeken bir yapım… Koltuk Belası’nda imar müdürlüğünde çalışan saf bir adamın rakiplerini ağır bir yenilgiye uğratarak seçimleri kazanmasının ardından yaşadığı trajikomik olaylar anlatılıyor.  Güldürürken düşündüren filmde Zühtü Kaya, kendisini seçtiren çevrelerden yakasını bir türlü kurtaramaz.

Battal Gazi’nin İntikamı – 21:50

Yenilmez Türk savaşçısı Battal Gazi’nin kahramanlıklarını konu alan bir macera öyküsü... Karısı öldürülen, çok sevdiği çocuğu kaçırılan Battal Gazi Bizans’tan intikam alıyor. Bizans’ı haraca bağlayan, müthiş kahramanlıklarıyla büyük kayıplar verdiren Battal Gazi ummadığı bir darbe alır. Cengavere tuzak kuran Bizanslılar karısını öldürüp çocuğunu kaçırırlar. Oğlunu ilaçlarla uyutarak, hipnoz ederek babasına karşı düşman eden Bizanslılar baba-oğlu karşı karşıya getirmeyi amaçlamaktadır. Küçük çocuk kendisini Bizanslı Alyon’un oğlu zannedip, babasının katili sandığı Battal Gazi’den intikam almak üzere yetiştirilir. Battal ise ölüm pahasına da olsa oğlunu kurtarıp Bizanslılara hak ettikleri cezayı vermeye yemin eder. 

İskele Sancak – 23:50

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunumuyla ekrana gelen İskele Sancak'ta  çarpıcı gelişmeler uzman konuklarla değerlendiriliyor. İskele Sancak, bu hafta ülke gündemindeki gelişmeleri ele alacak. Programda ‘Çözüm süreci bitti mi?  İmralı görüşmeleri askıya mı alındı? CHP'de ulusalcı ve yenilikçi kavgası bölünmeye mi götürüyor? CHP iktidar olabilmek için ne yapmalı?   HDP'den gelen açıklamalar, hükümetten ve Cumhurbaşkanından gelen son değerlendirmeler neye işaret ediyor?’ sorularına yanıt aranacak. İskele Sancak Mehmet Acet’in sunumuyla Kanal 7 ekranlarında...  

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
11 ilde PKK'ya operasyon: 92 terör ini imha edildi!
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı