Anne ile kızın mücadelesi Kanal 7'de

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Melek’in, Elif’i Veysel’in elinden almak için gösterdiği mücadele ekrana taşınacak.

Anne ile kızın mücadelesi Kanal 7'de
Anne ile kızın mücadelesi Kanal 7'de
GİRİŞ 13.11.2014 11:40 GÜNCELLEME 13.11.2014 16:01

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Melek’in, Elif’i Veysel’in elinden almak için gösterdiği mücadele ekrana taşınacak. Kanal 7 film kuşağında izleyiciler Yenilmez 3 ile heyecanlı bir maceraya atılırken Köşeyi Dönen Adam filmiyle kahkaha tufanı yaşayacak.

Elif – 18:50

Arzu, Elif’in Kenan’ın kızı olduğunu söylememesi için, Veysel’le bir anlaşma yapar. Kızı elinden zorla koparılan Melek ise Elif’i bulabilmek için her yolu denerken Veysel’in gazabına uğrar. Melih, Arzu’nun planlarına gizemli bir şekilde dahil olur. Melih’in geçmişten gelen kalbindeki derin yaraların, Emiroğlu Ailesi’yle nasıl bir bağı vardır?

Yenilmez 3 – 20:00

Yenilmez iki filminde ortaya çıkan Yuri Boyka rakibi Chembers tarafından sakat bırakılmış sağ dizi kırılmıştı. Ondan sonraki hayatına sakat bir bacakla devam eden Boyka, dikkatleri tekrar üzerine toplayacaktır. Gaga hapishanenin dövüş organizatörü olan mafya Boyka’yı bölgesel dövüşler için kullanmak isteyecektir. Boyka’nın en çok istediği şeylerden bir tanesi bölgesel olarak dövüşüp özgürlüğüne kavuşmaktır. Gaga onu diğer hapishaneye nakleder ve büyük dövüş için tüm dövüşçüler yerlerini alır. Finale kalan Boyka ölümcül bir şekilde yerde yatmaktadır. Bakalım tüm yaşadıkları zorluklar onu tekrar ayağa dikecek midir? Yoksa kaybedip yenilmezlik unvanını kaptıracak mıdır?

Köşeyi Dönen Adam – 21:50

Kanal 7 Türk sineması kuşağında bir Kemal Sunal klasiği… Gazetelerden biriktirdiği kuponlarla zengin olma hayalleri kuran Adem’e Amerika’da ölen amcasından miras kaldığı haberi gelir. Sürekli itilip kakılan Adem’in bütün hayatı bu haberle değişir. Mahalle ve işyerindekiler mirastan pay almanın telaşıyla Adem’in peşinden koşmaya, bir dediğini iki etmemeye başlar. Sevdiği Şükran’la nişanı yapılır. Ancak Amerika’dan gelen miras koca bir sandık içinden çıkan bir eşektir. Duyulan hayal kırıklığı bu kez yerini kuşkulara ve eşeğin kerametli olduğu söylentilerine bırakır. Şimdi iş eşeğin kerametini çözmeye kalmıştır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak