Canlı yayında Hatipoğlu'nu kızdıran soru!

Nihat Hatipoğlu, "Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi'ye 'Hazret' demek doğru mudur?" sorusu karşısında sinirlerine hakim olamadı.

GİRİŞ 28.03.2015 06:25 GÜNCELLEME 28.03.2015 06:40
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayınlanan 'Dosta Doğru' programında izleyicinin sorularının yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, gelen bir soru üzerine bir hayli sinirlendi.

"SEN KİMSİN?"

"Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi'ye 'Hazret' demek doğru mudur?" sorusuna, "Ne demek? Tabiki diyeceksin" diye çıkışan Hatipoğlu, "Hatta geçenki programda biz de Hz. Vahşi diye bahsetmişiz. Çok bildiğini zanneden birisi yazmış 'Hoca nasıl ona 'hazret' dersin' diye. Sen kimsin? Edep edep... İki kelime okumuşsun, okuduğunu da yanlış okumuşsun" şeklinde konuştu.

"SENİN NE HADDİNE"

Bir hayli sinirlendiği gözlenen Hatipoğlu, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: "Hz. Vahşi de Resulullah'ın sahabesi. Hakkında ayet var. Senin ne haddine konuşuyorsun. Maalesef bilen bilmeyen herkes konuşuyor. Had önemli, edep... Hiç bir sahabe hakkında konuşamazsın. Bırak hesabı Allah'a versin."

YORUMLAR 38
  • osmn 9 yıl önce Şikayet Et
    alim bagri tas gerek koyundan yavas gerek vurana elsiz sovene dilsiz olmasi gerek diyen yunus emrenin siirini hatirlatirim bay alim cunku bu vasiflari kendinde barindirmayanlar ancak papagan olur.bu cikisinizlada hala nefsinin esaretinden kurtulamamis ama ezberlediklerini yasamadan tekrarlayip duran papagan durumunda oldugunuzu aciga vurdunuz tovbe ediniz kurban.
    Cevapla
  • habil 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş hakkında ayet olduğu ahlde böyle bir sahabe hakkındaki tutumu nasıl olması gerektiğini söyleyen kişi.empati yapın bakalım size maneviyatınıza.büyüklerinize eşe dosta karşı böyle bir tutum içersinde olsanlar hitabetiniz nasıl olurdu acaba bu hoca kadar sakin ve mülayim olabilecekmisiniz.düşünmeden konuşmamayı biraz da olsa öğrenin inanıyorum ki büyükleriniz size bunları öğretmiştir ama eksiklik sizde olacak ki büyüklerinizin size öğrettiklerinden alamamışsınız.sadece kafa sallayıp tamam demiş gibi bir izlenim bırakıyorsunuz.
    Cevapla
  • Metiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam bahsettiğiniz bakış açısına göre sadece sahabeye değil vefat etmiş her insana karşı edepli olmak lazım. İnancımız bunu gerektirir.
    Cevapla
  • semih 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı oldum olası hiç sevmem
    Cevapla
  • habil 9 yıl önce Şikayet Et
    sevildiğin kadar sevilirsin.neden sevmediğini kısa cümlelerle açıklarsan çok daha iyi olur kanaatindeyim ki buda sana kalmış sebepsiz sonuç olmadığını büyükleriniz sizlere öğretmiş olmalıdır diye tahmin ediyoruz.saygılar.
    Cevapla
  • soner 9 yıl önce Şikayet Et
    hocan takanlardan mı?dikkat et hacı hoocana: )
    Cevapla
  • soner 9 yıl önce Şikayet Et
    hoca da seni çok taktıydı.
    Cevapla
  • osmanlı torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    merak etme hocada seni sevmez
    Cevapla
  • harun 9 yıl önce Şikayet Et
    ah birde bildiklerini tam anlamı ile anlatsan daha bir güzel olacak. tevhidi anlat birazda hoca ama gizlemeden bu ümmetin tevhide ihtiyacı var bal gibi iliyosunuz ama işinize gelmiyor. Allahualem.
    Cevapla
  • habil 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış anlaşılmaya mahal vermeden şunu söylemek isterim.güzel bir konuya değindin mesela sen çevrene tevhidi anlatmaya başlayabilirsin güzel bir başlangıç olur.diyeceksen ki ben zaten bunu yapıyorum o zaman ne mutlu sana.
    Cevapla
  • Onur 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağızınıza sağlık hocam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
KDV hilesiyle büyük soygun