İdrar kaçırma problemine ameliyatsız çözümler

Ekranların en sağlıklı programı Dr. Feridun Kunak Show'da bugün idrar kaçırma problemi olanlar için özel bir program ekrana taşınacak.

İdrar kaçırma problemine ameliyatsız çözümler
İdrar kaçırma problemine ameliyatsız çözümler
GİRİŞ 24.03.2015 09:44 GÜNCELLEME 31.03.2015 10:08

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün çoğunlukla kadınlarda görülen idrar tutamama konusu ele alınacak. Elif’te ise Melih, Arzu hakkında öğrendiği gerçeklerle Arzu’ya büyük bir oyun oynayacaktır. Kanal 7 sinema kuşağında bu akşam ilk olarak Bitirim İkili hemen ardından ise Teslimat filmleriyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşatılacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Dr. Feridun Kunak Show, alternatif tıp yöntemleriyle izleyicisini bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Feridun Kunak bugün idrar kaçırma problemi olanlar için özel bir program ekrana taşınacak.

Elif – 19:45

 
CD’nin ortaya çıkmasından her şeyden çok korkan Arzu’ya şantaj yapılmaya başlanmıştır. Arzu, bu CD sorunundan sandığı kadar kolay kurtulamayacağı gibi, Kenan’ın da göz hapsindedir. Arzu’nun tavırlarından şüphelenen Kenan, bu durumdan son derece rahatsızdır. Melih’in, Arzu hakkında öğrendiği gerçekler, Arzu’yu hayati tehlikenin olduğu bir sona sürükleyecektir.
 

 Bitirim İkili 3  - 20:45

 
Los Angeles'ın kilometrelerce uzağında, Paris'in kalbinde bir sır yatmaktadır. Sırrı öğrenen Büyükelçi Han ise bunu açığa çıkarmak üzeredir. Dünyaca ünlü organize terör örgütü Triad'ın bilgilerine ulaşan Han, örgütün zirvesi Shy Shen'in gerçek kimliğini Dünya Suç Mahkemesine'ne açıklamasına kısa bir süre kala bir suikast kurşunuyla susturulur. Triad sırlarının ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapabilir ve onları durdurmanın sadece bir yolu vardır. Los Angeles Polis Departmanından Dedektif Carter ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee geri döner. Ama bu sefer ikisinin de bilmedikleri bir yerde, Paris'tedirler. Bitirim İkili 3'te görevleri, büyük çaplı bir suç örgütünü durdurmak ve eski dost Büyükelçi Han'ın kızı Soo Yung'u kurtarmaktır.Şehri, konuşulan dili ve neyi nerede arayacaklarını bilmememktedirler. Fakat zaman geçtikçe Paris'in banliyölerinden Eyfel Kulesi'nin görkemli ışıltılarına uzanan mekânda Triad'la büyük bir mücadeleye girişeceklerdir. 

Teslimat – 22:30

 
Tommy Wick’in yapması gereken tek şey “Alman” lakaplı bir suç lorduna bir “Paket” götürmektir. Rutin bir iş gibi görünse de, başka bir çete bu değerli paketi çalmaya kalkar ve Tommy paketi götürürken yol boyunca mücadele eder. Problem paketin içindekinin Tommy’nin düşündüğü şey olmamasıdır. Ancak artık işe öncekinden çok daha fazla dahil olmuştur.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan kritik kabul! Devlet Bahçeli ile görüşecek
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti