Tweet'ini hatırlatan Sayan'ı yayından kovdu / İZLE

Savcı Sayan, Mirgün Cabas'a, şehit Savcı Kiraz'ın rehin alındığı sırada attığı tweeti hatırlatınca ortalık karıştı.

GİRİŞ 09.04.2015 00:55 GÜNCELLEME 09.04.2015 13:13
Bu Habere 245 Yorum Yapılmış

AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı gösterilenSavcı Sayan, CNN Türk'te yayınlanan "Her Şey" programında Mirgün Cabas'ın konuğu oldu.

SAVCI SAYAN İLE CABAS ARASINDA GERGİNLİK

Programda Cabas'ın sorularını yanıtlayan Sayan, Doğan Grubu'na yüklenmeye başlayınca, Cabas'tan tepki aldı. Mirgün Cabas ile Savcı Sayan arasında gergin anların yaşandığı programda, tartışma giderek alevlendi.

TWEETİNİ HATIRLATINCA CABAS ÇILDIRDI

Savcı Sayan'ın tartışma esnasında Mirgün Cabas'a şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı esnada attığı tweeti hatırlatınca ortalık karıştı. Sayan, Baykal istifasını açıklarken ağladığı görüntüleri yayınlayan Cabas'a AK Parti'ye fitne sokmakla suçlayıp ağzına geleni söyledi. Savcı Sayan'ı imalı ifadeler ile aşağılamaya çalışan Cabas ardından reklamlara giderek yayını kesti.

Cabas ile girdiği tartışmanın perde arkasını ÜLKE TV'de yayınlanan Sıradışı programında anlatan Savcı Sayan konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

YORUMLAR 245
  • yılmaz doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    Akp iktidarda olduğu müddetce bunun gibilerin kimyası bozuktu fiziğide bozulmaya başlamış uzun adam resmin bile böyle itlere fazla geliyor durmak yok yola devam
    Cevapla
  • vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    helal sayan abi iyi saydırdın ama anlamaz
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    savcinin uslubu yanlis ayip. sen kemali ornek gosterip zeytinyagi olmamalisin. vatan millet sevdalisiysan bugune dek neredeydin? ah yavrum vah yavrum. ben yemedlm bu numarayi akli basinda olan bi akpli de yemez.
    Cevapla
  • asil allah seni bildiği gibi yapsin 9 yıl önce Şikayet Et
    Evet sizin icin yaşasın cehennem
    Cevapla
  • ShowIsOver 9 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahim Kalın CNN'de Amanpour'a nasıl çaktıysa, Savcı Sayan'da aynen bu velede çaktı. Amanpour'da o zaman "Mr. Kalin, show is over" deyip kendisini yayından almıştı. Bu CNN alışıktır, ona pek dokunmaz.Yüssüzlük, edepsizlik, terbiyesizlik gani kendilerinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!