The Flash 3.sezon ne zaman başlayacak? The Flash 3. sezon fragmanı

Ekranların en çok izlenen yabancı dizilerinden biri olan The Flash 25 Mayıs itibariyle sezon finali yaptı. Peki sevilen dizi The Flash 3.sezon ne zaman başlayacak? İşte The Flash 3.sezon tanıtımı detayları.

The Flash 3.sezon ne zaman başlayacak? The Flash 3. sezon fragmanı
The Flash 3.sezon ne zaman başlayacak? The Flash 3. sezon fragmanı
GİRİŞ 06.08.2016 07:47 GÜNCELLEME 06.08.2016 07:50

Her sezonu ile uzun soluk devam eden The Flash dizisi 23 bölümlük sezonlarıyla izlenme rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. CW ekranlarının altın yumurtlayan dizisi The Flash 3.sezon ne zaman başlayacak? Sezon finaliyle reytinglerde üst sıralarda yer alan The Flash 3.sezon fragmanı yayınladı mı?

THE FLASH 3.SEZON

Her sezonunun ilk bölümünü 7 Ekim’de yayınlayan The Flash dizisi yapımcıları bu tarihi mihenk taşı olarak aldıklarını belirterek bir diğer sezon için onay alan dizi yani The Flash 3. sezonu bu tarihte yayınlayacak.

the-flash-3-sezon-fragmani-65456

THE FLASH 3.SEZON FRAGMANI

CW'nin en çok izlenen dizisi The Flash 3.sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. The Flash 3.sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'dan izleyebilirsiniz.

THE FLASH DİZİSİ KONUSU

Flash, DC Comics Universe’in yayınladığı çizgi roman süper kahramanlarından birisidir.
Orijinal hali, Gardner Fox ve Harry Lampert tarafından ilk kez Flash Comics adıyla Ocak 1940’da yayınlanmıştır. Scarlet Speedster lakaplı Flash, çok hızlı haraket edebilme ve koşabilme kabiliyetlerinin yanı sıra, insanüstü refleksleri kullanabilme ve bazı fizik kanunlarının üstüne çıkabilme özelliklerine sahip “süper-hız”lı bir süper kahramandır.

Dizide Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Pek çok oyuncu dizide yer almasına karşın ana karakterler olarak Barry Allen – The Flash’a hayat veren Grant Gustin, Iris West (Candice Patton), Caitlin Snow (Danielle Panabaker), Eddie Thawne (Rick Cosnett), Cisco Ramon ( Carlos Valdes), Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh)ve Dedektif Joe West (Jesse L. Martin) olarak öne çıkıyor.

Grant Gustin (Barry Allen) Kimdir?

14 Ocak 1990 tarihinde Amerika’da Virginia – Norfolk’da doğan Grant Gustin babası Tom Gustin olup Grant, aktif olarak 2003 yılından beri farklı karakterlere hayat vermektedir. 2008 yılında Granby Lisesinden mezun olan Grant Gustin, Müzik ve Tiyatro Programına katılmak için Elon Üniversitesinde eğitim almaya başlamıştır. 

8 Kasım 2011 tarihinde Glee dizisine Sebastian Smythe rolü ile katılan ve toplamda 7 bölüm rol olan Gustin’in filmografisine göz atıldığında ise şu yapımlar öne çıkıyor.

barry-allen-kimdir-5465

2003 – Kid Fitness Jungle Adventure Exercise Video – Fit Çocuk –
2012 – Bir Annenin Kabusu – Chris Stewart
2014 – Affluenza – Todd Goodman

2006 – A Haunting – Stacey Erkek Arkadaşı – Bölüm Hungry Ghosts
2011–13 – Glee – Sebastian Smythe – 7 Bölüm
2012 – CSI: Miami – Scott Ferris/Trent Burton – Bölüm Terminal Velocity
2012 – The Glee Project – Kendisi – Bölüm Gösteriş
2013 – 90210 – Campbell Price
2013-Günümüz – Arrow – Barry Allen – 4 Bölüm
2014–Günümüz – The Flash – Barry Allen – The Flash (23 Bölüm)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı