Murat Güloğlu'nun yeni adresi belli oldu! Bakın kime rakip oldu...

Fox TV ekranlarında hafta sonları yayınlanan Çalar Saat haber programını sunan ve ardından Azerbaycan başkanıyla ilgili sarf ettiği sözler nedeniyle işine son verilen Murat Güloğlu'nun yeni adresi belli oldu.

Murat Güloğlu'nun yeni adresi belli oldu! Bakın kime rakip oldu...
Murat Güloğlu'nun yeni adresi belli oldu! Bakın kime rakip oldu...
GİRİŞ 09.09.2017 16:08 GÜNCELLEME 09.09.2017 16:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Daha önce Hürriyet gazetesinde yazmaya başlayan Murat Güloğlu, eski iş yerindeki arkadaşı İsmail Küçükkaya'ya rakip oluyor. 

Fox TV'de hafta sonları sunduğu Çalar Saat programında Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkındaki edep dışı yorum yapması nedeniyle kovulan Murat Güloğlu artık Kanal D ekranlarında. 

murat-güloğlu-kanad

Pazartesi günü ekranlara gelecek Günaydın Türkiye ile yeniden sunuculuk hayatına başlayan Murat Güloğlu ile Fox Tv'nin sevilen ismi İsmail Küçükkaya kıyasıya reyting mücadelesi verecek. 

MURAT GÜLOĞLU NEDEN KOVULDU?

Murat Güloğlu'nun Fox TV Çalar Saat'ten gönderilmesinin nedeninin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev hakkında yaptığı terbiyesizce yorum olduğu öğrenildi.

Murat Güloğlu, İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyev'i başkan yardımcısı olarak atamasını eleştirmek isterken, "Düşünsenize, Başkan ile yardımcısı aynı yatakta. Tövbe ya Rabbim!" demiş ve bu terbiye dışı yorum büyük tepki görmüştü.

MURAT GÜLOĞLU KİMDİR?

6 Nisan 1975 tarihinde dünyaya gelen Murat Güloğlu, aslen sivaslıdır. Türk haber spikeri, televizyon ve İnternet gazetecisi, televizyon programı yapımcısıdır.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans derecesine sahiptir. IPI (Uluslararası Basın Derneği) Türkiye Ofisi Sertifika Programı sahibidir.

Medya geçmişi 1995 Şubat ayında başlar. Uzun süre birçok TV kanalı haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev almıştır. 1999 yılında üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından "Yılın En İyi Televizyon Gazetecisi" ödülüne layık görülmüştür. Muhabirliğin ardından kamera önüne geçerek haber spikerliği ve program sunuculuğu yapmıştır. Halen FOX'ta Evinizin Oğlu Murat Güloğlu sloganıyla program sunuculuğu - haber spikerliği yapmakta, Çalar Saat Hafta Sonu kuşağını sunmaktadır. Bununla beraber Gazete Habertürk'ün pazar röportajlarını gerçekleştirmekte ve gazeteci Güneri Cıvaoğlu ile çalışmaktadır. Murat Güloğlu'nun "Gitmesen...Gitme Sen." isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Son olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkında şok ifadeler kullanarak gündeme gelen Murat Güloğlu Fox TV'den kovulmuştur.

YORUMLAR 5
  • syç 6 yıl önce Şikayet Et
    oradan da kovulursa Aydin Doğan a danışman olur. Bunun sonu yurt dışinda biter. ingiltereye sığınmayla defter kapanır. hadi hayirli isler.
    Cevapla
  • jale 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kisiye ayri bir antipatim olustu.azerbaycan olayindan once de yapmadigi kalmamisti.haber sunarken once bu devlet halki ac birakiyor asgari ucret cok dusuk insanlar ekmek alamiyor diyor.sonra da kamera yeni aldigim ayakkabilarima yakin cekim yap deyip ayakkabilarini gosteriyor.baska bir haberde sebzeler cok pahali millet tencerede yemek pisiremiyor diyor sonra yabanci isimli kopuklu kahvesini gosterip hava atiyor.
    Cevapla
  • ....61 6 yıl önce Şikayet Et
    adami bu kadar detayli olarak izliyosun yani...
    Cevapla
  • halici 6 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesiz edepsiz ahlaksız
    Cevapla
  • zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
36 bin sağlık personeli alınacak!