'Komedi Dükkanı' kepenk kapattı

Oyuncu komedyen Tolga Çevik, ‘Komedi Dükkanı’nın ekran macerasına son verdi. Tolga Çevik, Komedi Dükkanı’nın kesin olarak bittiğini belirtti.

'Komedi Dükkanı' kepenk kapattı
'Komedi Dükkanı' kepenk kapattı
GİRİŞ 05.07.2011 10:03 GÜNCELLEME 05.07.2011 10:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı günden bu yana yaklaşık 150’nin üzerinde karakteri, gizemli bir yönetmenin direktifleri doğrultusunda, tiyatro sahnesinde, biletli seyircilerin karşısında doğaçlama olarak sahneleyen Tolga Çevik, ‘Komedi Dükkanı’nın ekran macerasına son verdi.

Astronottan Kovboya, Doktordan Pamuk Prensese, Rapunzel’den Zorro’ya, Shrek’ten Pinokyo’ya büründüğü tiplemeleriyle ekranda kahkaha tufanı estiren ‘Arkadaşım’ geçmiş bölümlere selam çakan bölümü ile final yaptı.

Tolga Çevik’in ‘Arkadaşım’ karakteri, ‘Gizemli Yönetmen’ ve ‘Minik Müzisyen’ ile seyircilerine sürprizlerle dolu bir veda gerçekleştirdi.

Arkadaşım’ın maceralarının devam edip etmeyeceğini henüz söylemeyen Tolga Çevik, Komedi Dükkanı’nın kesin olarak bittiğini belirtti. 4 yıldır devam eden ‘Arkadaşım Hoşçakal’ yarın Arena’daki gösterinin ardından yaz turnesine çıkacak.

STAR GAZETESİ

YORUMLAR 7
  • HalitBinVelit 12 yıl önce Şikayet Et
    Oh be!!!!. Dünya varmış?..ne zaman çevirsem arkadaşım arkadaşım..yüzlerce kez arkadaşım arkadaşım denirmi? hasta etti milleti tik oluştu valla!!!
    Cevapla
  • arslan kolcu 12 yıl önce Şikayet Et
    güle güle. güzel bir programdı inşallah yeni bir şeyler yapar tolga çevik
    Cevapla
  • Hakan CANTÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    BEĞENMEYEN İZLEMESİN KARDEŞİM. sanki diğer diziler filimlerin içersinde küfür taciz tecevuz sahneleri yokta komedi türü insanları eğlendiren komedi dukanı kötü bu zihneiyeti kınıyorum beğenmeyen izlemesin kardeşim başka kanallarvar duygusal sömürü yapan bir sürü kanal var oradan çıkmayın
    Cevapla
  • FATİH TEKİN 12 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulduk nihayet. Tecavüz müstehcen sahnelerini bile çaktırarark gerek çaktırmadan oynuyordu islamcılar bile izleyip kahkaha atıyordu ...
    Cevapla
  • Hakan CANTÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK YANLIŞ BİR KARAR. çok eğleniyordum gülüyordum en azından stresden uzaklaşıyorduk bence devam etmeli uzun yıllar ülkemizin gülmeye ihtiacı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap