İlk kez konuştu: 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum

Gökhan Özoğuz, bir camide abdest alırken çekilmiş fotoğraflarıyla ilgili ilk kez konuştu: Ne yapacağımı şaşırdım! Oysa 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum.

İlk kez konuştu: 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum
İlk kez konuştu: 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum
GİRİŞ 16.01.2014 05:27 GÜNCELLEME 16.01.2014 09:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bir camide abdest alırken çekilen fotoğrafının Twitter'da paylaşılmasıyla gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Günaydın'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

BAŞIM AĞRIDI

Gökhan Özoğuz, sitemkar konuştu: "Twitter'dan çok başım ağrıdı. Fotoğraflarla ilgili açıklama yapmak için önceki gün ilk kez bir tweet attım. Ancak nasıl davranmam gerektiğine karar veremedim. Dini inancınla ilgili bir şey paylaşsan, 'İyi görünmeye çalışıyor' diyorlar.

'7 YAŞIMDAN BERİ NAMAZ KILIYORUM'

Bir şey söylemezsen de 'Neden söylemiyor, inancını saklamasın' diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım!" Kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığını söyleyen sanatçı, "Beni daha önce hiç namaz kılmamış gibi lanse ediyorlar. Oysa ben 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum" dedi.

YORUMLAR 12
  • abdulhamit 10 yıl önce Şikayet Et
    Kişinin inancından ibadetinden kimene. Yeter artık bu haberi görmekten bıktım namaz kılarsa da kendine kılmazsa da kendine,dövmesi varsa da kendine yoksa da kendine bizene.Ellah Kalbini imanının üzerinde sabit kılsın ,doğru yola iletsin diyin geçin.
    Cevapla
  • Erzurumlu 10 yıl önce Şikayet Et
    ???. hakikaten anlamak zor. yok namaz kılıyorsan seni zaten çekerlerdi, madem namaz kılıyon o dövmeyi neden yaptırdın. beyler şu an hangimiz kusursuz Allah aşkına yav? Adam namaz kılıyor sizene, dövme yaptırıor sizene, reklam yapıyor sizene. Cennette mükafatı sen mi alacaksın ya da cehennemde hesabı sen mi vereceksin? bu ülkede yıllardır din,terör vs. üzerinden siyaset yapan partiler iktidara gelmişken Gökhan mı sorun oldu?
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    ANLIYAMADIĞIM. 7 yaşımdan beri namaz kılıyorum diyor.... peki ,7 yaşından beri namaz kılan biri ,dövme yaptırmanın dinimizde büyük günah olduğunu,peygamberimizin dövme yaptıranada,yapanada lanet ettiğini bilmiyor mu.
    Cevapla
  • pharmup 10 yıl önce Şikayet Et
    abi bu süper yaa:)). adamın dibisin sen...
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan namazını kılmaya devam et, müslüman düşmanları isterse çatlasın ! . O malum medyaya hiç aldırma !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar