Ebru Gündeş koruma sayısını artırdı

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasının ardından koruma sayısını ikiye çıkardı.

Ebru Gündeş koruma sayısını artırdı
Ebru Gündeş koruma sayısını artırdı
GİRİŞ 13.02.2014 08:52 GÜNCELLEME 13.02.2014 09:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eşi Reza Zarrab'ın tutuklanması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ebru Gündeş, önceki gün Amerikan Hastanesi'nde check-up yaptırdı. 

JÜRİ üyesi olduğu "O Ses Türkiye" yarışmasının final bölümünün ardından ortalardan kaybolan Ebru Gündeş, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşi Reza Zarrab'ın 17 Aralık'ta düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren ünlü sanatçı, Amerikan Hastanesi'ne gitti.

Sorular yanıtsız kaldı

Makyajsız ve yorgun haliyle dikkat çeken Ebru Gündeş, check-up yaptırdı. İşlemleri tamamlanır tamamlanmaz da hastaneyi terk etti.

Görüntülenmekten rahatsız olan ve kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Gündeş, hızla hastanenin kapısına kadar yanaştırılan aracına bindi ve uzaklaştı.

Korumaları artırdı

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasının ardından koruma sayısını ikiye çıkardı. Ünlü şarkıcı hastanedeyken bir koruması ona eşlik etti, diğeri de aracının içinde bekledi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • murat ethem 10 yıl önce Şikayet Et
    AHMET KAYAYA NEDEN ÇATAL ATTIN?. çünkü sana sisli hava lazımdı. sisli havada vatan millet nutuklarıyla vatanın çok daha rahat soyulabileceğini biliyordun. ahmet kaya kürtçe parça hazırlayıp kürt türk kardeşliğini pekiştirecekti ama bu senin ve senin gibi rantçıların işine gelmiyordu. evet vatan haini ilan ettiğiniz ahmet kaya bütün varını yoğunu vatanında bırakıp gitti ama siz sözde vatanseverler vatan sevgisi adı altında vatanın kaymağını başka ülkelere kaydırdınız. merak etmeyin ahmet kaya mahşerde sizin de yakanıza yapışacaktır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap