Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na dava şoku!

Sanatçı Hülya Avşar, Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sarayı için kullandığı ifadelerle ilgili 50 bin liralık tazminat davası açtı.

Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na dava şoku!
Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na dava şoku!
GİRİŞ 14.12.2014 04:02 GÜNCELLEME 14.12.2014 04:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gazetecilerle gündemi değerlendirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ASKON toplantısında yaptığı konuşmasında kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, yine Cumhurbaşkanlığı sarayı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.

''YAN TARAFINA HÜLYA AVŞAR'I DA ALABİLİR''

Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerinden haberdar olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu konuşmasında ''Herhalde gündemde kalmak için benimle tartışmak istiyor. Meraklanmasın ben onunla tartışmayacağım. Çünkü benimle tartışması ona itibar kazandırmaz. Ona itibar kazandıracak olan saraydır. Sarayında otursun. Ona yine itibar kazandıracak olan Rıza Sarraf'tır. Onu da yanına alsın, genel sekreter yapsın. Yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir'' dedi. 

AVŞAR DAVACI OLDU 

Avşar, bu sözlerden rahatsız oldu. Avukatları Kerem Hasbakkal ve Eda Ergin aracılığıyla Kılıçdaroğlu'na dava açtı. Kılıçdaroğlu'ndan 50 bin lira manevi tazminat talep etti.

Dilekçede, özetle "Avşar, dünyaya mal olmuş, ülkemizin önde gelen ve sayılı sanatçılarındandır. Kamuoyu önünde ölçüsüz ve ağır biçimde aşağılandı. Sanatçı, siyasi ve hayat görüşünü saklamıyor. 30 yılı aşkın sanat hayatı boyunca yaptığı tüm işlerde sevilen sayılan bir sanatçı olması sebebiyle, Avşar'ın bu denli ağır, çirkin ve gerçeğe aykırı bir ithamla yaptığı mesleğe, karakterine ve güvenirliğine hakaret edilmiş, kişilik haklarına saldırılmıştır" dendi.

YORUMLAR 13
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kemal çok garip biri çok ucuz bir lider bol bol tazminat veriyor buna oy verenler akılsız vede pusularını şaşrmışlar bence güya gündem degşirtyor hani istifa edecektn ispat edildi kimleri sskya aldgın nerde bundan o kişilik
    Cevapla
  • NÜSRET SİİRT 9 yıl önce Şikayet Et
    hülya hanım inanın kılıçdaroğlundan daha onurlusunuz
    Cevapla
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    dünya ya mı mal olmuş..gülünç..nasıl filmleri olduğunu herkes bilir..Türk toplumunun örfüne dinine uygun bir sanatçı mı yani..dava reddedilir..
    Cevapla
  • RUHİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Ornella Mutti de bari Hiç yokmu tazminat davası açmaz
    Cevapla
  • Mustafa Çakmak 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence haklı, beş paralık biri değil. Yaşlı veya genç olsun ülkenin beğenisini kazanmış bir şahsiyettir. Parayla kullanılabilir anlamında ve basit bir kadın pozisyonuna konmuş durumdadır. İlk duyduğumda Hülya Avşar bu lafın altında kalmaz demiştim. Kendisinin zeki, akıllı ve duygusal biri olduğunu biliyor ve saygı duyuyorum. Hülya hanım karşı görüşte veya yanında bir görüşte olmasının bile bu konuda hükmü yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
KDV hilesiyle büyük soygun