Türkoğlu: Enes Kanter'in kafası çalışmıyor

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Enes Kanter'i eleştirdi.

Türkoğlu: Enes Kanter'in kafası çalışmıyor
Türkoğlu: Enes Kanter'in kafası çalışmıyor
GİRİŞ 31.07.2015 11:15 GÜNCELLEME 31.07.2015 11:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

NBA ekiplerinden Los Angeles Clippers'ın Türk oyuncusu Hidayet Türkoğlu, milli takıma çağrılmayan Oklahoma City Thunder oyuncusu Enes Kanter'le de ilgili olarak "Enes'in kafası çalışmıyor, siyaset yapmamalı" dedi.

"ALLAH ENES'İN YARDIMCISI OLSUN"
Hidayet Türkoğlu, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada: "Enes'in Allah yardımıcısı olsun, Allah ıslah etsin. Bu insanları kimler nasıl yönetiyor, üzülüyorum. İşin komik tarafı Enes'i yönlendirenlerin Enes'i düşürmüş oldukları durum.

"ENES'İN KAFASI ÇALIŞMIYOR"
Enes'in bazı şeyleri görecek kadar kafası çalışmıyor. Milli takıma alınmadığı zaman mı milli takımın değerini anladı. Herkesin kendi seçimi, o da bunu seçti. Milli takım üzerinden siyaset yapan ve huzur kaçıran kimsenin Milli takım formasında olmasına izin vermem. Ben olsaydım 2 sene önce gülme 'tweet'i attığı anda milli takım kariyerini noktalardım." diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • haso 8 yıl önce Şikayet Et
    adam senden iyi basketbolcu..siyasete bulaşması yanlış..senin onu eleştirmen yanlış, herkes senin gibi düşünmek zorunda değil...75 milyon aynı olmak zorunda değil..hidayet Türkoğlu bey basın yoluyla bir insanın arkasından konuşunca giybet olmuyor muhtemelen..
    Cevapla
  • Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Saygı duymak gerek.kim kimi sever bizi ilgilendirmez . sen RTE yi o f.g i
    Cevapla
  • Osman ÇOKNAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz İnsanların sizden Farklı Şeyler de düşüne Bileceğini anlasanız sorun çözülecek. Herkes aynı düşünmek zorunda değil.
    Cevapla
  • hcokbilir 8 yıl önce Şikayet Et
    diğer abileri gibi enes'inde utanması yok, kendisi yaparken yapacak sonrada ben mazlumum benim hakkım yeniyo ... bu ne turşu bu ne lahana derlerrrrr
    Cevapla
  • alo 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaman ayarlı bir haber mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
KDV hilesiyle büyük soygun