Şarkıcı Berkay silah saldırıya uğradı

Ünlü popçu Berkay Etiler'de silahlı saldırıya uğradı. Şarkıcının aracına 6 kurşun isabet etti.

GİRİŞ 07.11.2015 08:26 GÜNCELLEME 07.11.2015 10:36
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Berkay'ın otomobiline Beşiktaş'ta motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.

Alınan bilgiye göre, Levent Mahallesi Gonca Sokağı'nda motosikletli iki saldırgan, Berkay'ın içinde bulunduğu seyir halindeki otomobile silahla ateş açtıktan sonra kaçtı.

Araca 6 kurşun isabet ederken, Berkay saldırıyı yara almadan atlattı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin çevresine emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden Berkay'ın, ifadesinde, kimseden şüphelenmediğini ve saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini bilmediğini söylediği öğrenildi.

Polis, saldırının ardından kaçan motosikletli iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.





BERKAY'DAN İLK AÇIKLAMA

Şarkıcı Berkay Şahin, kullandığı otomobile silahla ateş açılmasına ilişkin ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı. Berkay, aracına Beşiktaş'ta motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açılmasının ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi.

"Saldırganları göremedim, maskeleri vardı"

Saldırıya ilişkin ifadesi alınan Berkay, çıkışta bir gazetecinin "Nasılsınız?" sorusuna, "İyi, güzel. Her şey yolunda" yanıtını verdi.  

Berkay, saldırıyla ilgili olarak "İşten çıktık. Evimize gidiyorduk. Yargıya intikal etti. Bekliyoruz. Arabayı ben kullanıyordum. Saldırganları göremedim. İki kişiydiler. Bir motorun üzerindeydiler. Maskeleri vardı, kask vardı. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır" ifadelerini kullandı.

"Daha önce tehdit aldınız mı?" sorusuna karşılık da Berkay, tehdit aldığı biri olmadığını söyledi. Berkay, bir konser için Viyana'ya hareket edeceğini dile getirdi.

YORUMLAR 17
  • X Cihan 3 ay önce Şikayet Et
    Klip analizi yapıyorum ilk sıralarda gına getiren kişiler listemde sen varsın. Karanlıkta dalgalara boğuşan bir sen daha görmedim. Müslüm Gürses gibi oldum be canım. O şarkıyı sana söyleyesim geliyor. Susamışım pare pare. Sözü mu olur dar ağacına vur beni diyorum.
    Cevapla
  • Lütfü POLAT 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden biri ünlü olmak için böyle bir tezgah hazırlanırdı ve sonuç ünlü olunurdu; Neden bu aklıma geldi çünkü bu sanatçı ünlü falan değilki
    Cevapla
  • Lütfü POLAT 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden biri ünlü olmak için böyle bir tezgah hazırlanırdı ve sonuç ünlü olunurdu; Neden bu aklıma geldi çünkü bu sanatçı ünlü falan değilki
    Cevapla
  • Efsane 8 yıl önce Şikayet Et
    bumu la ünlü şarkıcı.
    Cevapla
  • X Cihan 3 ay önce Şikayet Et
    Avrupa midir nedir hiperaktif laf atıyorum Berkay kliplerine kanal 32 diye bir gerçek var ben sadece laf atıyorum SESİNİ DE AÇTIM
    Cevapla
  • SULTAN SULEYMAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Caner Erkin bir gecmis olsun der herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
36 bin sağlık personeli alınacak!