Esra Erol kararını verdi! Evlilik programından sonra ATV'de...

Yıllardır ekranlarda evlilik programı sunan Esra Erol evlilik programları bittikten sonra ne yapacağı ise büyük merak konusu oldu.

Esra Erol kararını verdi! Evlilik programından sonra ATV'de...
Esra Erol kararını verdi! Evlilik programından sonra ATV'de...
GİRİŞ 10.04.2017 11:25 GÜNCELLEME 10.04.2017 11:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Evlilik programlarına hem halktan hem meclisten gelen tepkilerin üzerine defalarca ceza kesilmiş, kapatılma noktasına gelmişti. Evlilik programlarınının duayeni Esra Erol'un ne yapacağı ise merak konusuydu. 

Esra Erol yaptığı açıklamada "Üç yıllık anlaşmam mevcut. Bir yılı daha var. Ayrıca kanalla gönül bağım bulunuyor. Ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.

Esra Erol açıklamasına böyle devam etti: "Öncelikle bu sezonu bitirmek tek düşüncem. Sezon finali 23 Haziran'da. Biraz dinlenmek istiyorum. Sonra duruma bakacağım"

Kanalla hareket edecek olan Esra Erol 'un, evlilik programlarının bitirilmesi yönünde baskı devam ederse, başka bir proje için kolları sıvayabileceği iddialar arasında. Ancak kanal, alınan izlenme oranından memnun. Sorun çıkmadığı takdirde önümüzdeki senede devam edilmesi isteniyor.

Daha öncede programının bitirilmesi durumunda ne yapacağı merak edilen Esra Erol açıklamalarda bulunmuştu. Esra Erol oyunculuk ile ilgili iddialara “Şimdiye kadar gelen tekliflere hep ‘hayır' diyordum ama şu anda içimde büyük bir istek var. Tabii ki yapabilir miyim, öyle bir yeteneğim var mı bilmiyorum” demişti.

YORUMLAR 1
  • nazh 7 yıl önce Şikayet Et
    çok yakışır bence
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!