Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal kimdir? Biyografisi

65 yaşında sahneye çıkacak olan Gül Sunal kimdir? Türk sinema ve televizyon tarihinin efsane ismi Kemal Sunal'ın eşi olan Gül Sunal kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte Gül Sunal'ın biyografisi...

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal kimdir? Biyografisi
Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal kimdir? Biyografisi
GİRİŞ 13.11.2017 10:21 GÜNCELLEME 13.11.2017 10:21

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal kimdir? 65 yaşında sahneye çıkacak olan Gül Sunal biyografisi ve hayat hikayesi habermizde. İşte Gül Sunal çocukları ve Kemal Sunal hakkında söylediği samimi sözler...

GÜL SUNAL KİMDİR?

1957 senesinde dünyaya gelen Gül Sunal Türk sinema ve televizyon tarihinin efsane ismi merhum Kemal Sunal'ın eşidir. 1974 yılında Kemal Sunal ile evlenen Gül Sunal'ın bu evlilikten iki evladı bulunmaktadır.

1977 yılında Ali Sunal, 1984 yılında Ezo Sunal'ı dünyaya getiren Gül Sunal, 2000 senesinde eşi Kemal Sunal'ı kaybetmiştir.

gül-sunal-kemal-sunal

GÜL SANAL EŞİ KEMAL SUNAL'I ANLATTI

“Bazı hayranları “Senin için fotoğraf çektirdim” diyerek yanında getirdiği vesikalık fotoğraflarını Kemal Sunal’ın kabrine gömüyor” diyen Gül Sunal, “Bizler de, Türk halkı da Kemal Sunal’ı çok özlüyor. Bu net bir şekilde belli. Çünkü bu elbiselerini, kostümlerini, fotoğraflarını öpüyorlar ve onlara sarılıyorlar. Kabri başında her gün, ölüm yıldönümü olmasına gerek yok onun kabri başına gittiğimizde en az 3-5 kişi orada oluyor. Hafta sonları dolu oluyor. Hatta bazıları “Senin için fotoğraf çektirdim” diyerek yanında getirdiği vesikalık fotoğraflarını Kemal Sunal’ın kabrine gömüyor. Yani sevenleri için Kemal Sunal hep yaşıyor gibi. Bize tabi aile olarak zor. Çünkü biz babamızı kaybettik. Ama hala anılıyor olması artık ölümsüz olduğunu gösteriyor. Bu da bize gurur veriyor. Yaptıkları, emekleri boşa gitmemiş onu görüyoruz. Halk Kemal’i bağrına basmış durumda. Nasıl yaşadığı zaman ilgi görüyorsa şimdi de aynı ilgiyi görüyor” ifadelerini kullandı.

Sunal, Kemal Sunal ile yaşadıkları anıları bir kitapta topladığını, kitabın da birkaç ay içerisinde çıkacağı müjdesini de vererek, şöyle devam etti:

“Kemal’le olan hiçbir anımı unutmuyorum, kendime unutturmuyorum da. Bu anıları ben bir kitapta topladım. Onun da buradan müjdesini vereyim. O da yakın zamanda yayınlanacak. Bütün yaşadıklarımızı, evimizi, çocuklarla olan iletişimini, bütün aile ile olan iletişimini, nasıl yaşadığımızı anlatmaya çalıştım. Şuanda editörle çalışma aşamasındayız. İnşallah birkaç ay içerisinde kitabı çıkartmayı düşünüyoruz. Ama kitabın ismini şuan için koyamadım. Birkaç isim düşünüyorum ama karar veremedik. Onu da birlikte karar vereceğiz inşallah.”

Kemal Sunal yaşasaydı, sahne işinize ne derdi?

Eminim çok gülerdi. Hoşuna da giderdi. Konuşmak kadar güzel bir şey yok. Ben susayım diye Kemal bana para verirdi. Bunu da şovda anlatıyorum. O parayı hiçbir zaman alamadım. 10 dakika susmam için ciddi para veriyordu. Beş dakikadan fazla duramıyordum. Belki bu stand-up’ı seçmemin nedeni bu. Şimdi bol bol konuşabiliyorum. Bu sefer konuşayım diye para veriyorlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi