Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Kızıl Gezegen Mars'ta daha önce bir kilise kalıntısı, bir uzaylı asker ve çeşitli yapılar gördüğünü iddia ezen uzay meraklıları şimdi de ağaç iddiasıyla gündeme geldi.

GİRİŞ 26.04.2017 08:55 GÜNCELLEME 26.04.2017 09:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından Mars'a gönderilen Curiosity uzay aracının çektiği fotoğraflardan yola çıkan kullanıcı, Mars'ta tropikal ağaçların bulunduğunu öne sürdü.

Kullanıcının incelediği fotoğrafta, Mars yüzeyinde dik duran bir cisim göze çarpıyor.

Söz konusu cismin görüntüsünü bilgisayar yardımıyla netleştiren "Paranormal Crucible" adlı kullanıcı, bu cismin bir ağaç kalıntısı olduğunu iddia ediyor.

Kimi kullanıcılar bunun sadece tuhaf biçimli bir kaya olduğunu sölyese de bazı uzay meraklıları videonun altına "Gerçekten inanılmaz" ve "Çok şaşırmamak lazım. Mars'ta bize şaşırtıcı gelecek daha neler bulunacak merak ediyorum" gibi yorumlar da yapıldı.

YORUMLAR 20
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kilisesi o camidir, kilise cikarsa herkes hristiyan olur
    Cevapla
  • Zınısım kaynam 7 yıl önce Şikayet Et
    Her dik duranı ağaç mı sanıyorsunuz. Nasıl bir zeka lan bu. Nasadakiler bu kadar mı zeki.
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Mars yaşam barındırabilir.
    Cevapla
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Mars'ta 100de yuz Hayat var. Bunu cogu din Alimleri asirlardir soylemektedir. Bunu NASA zaten bilimsel olarak kanitlamistir ve onun icin 100 milyarlarca dolar harciyorlar Mars icin. Ama bu acikca itiraf edilmiyor. Isteyen inanir istemeyen inanmaz hic problem degil.
    Cevapla
  • Mesit 7 yıl önce Şikayet Et
    Insanlar psikolojik olarak kendi hayallerine kendigormek istedikleri gibi inanirlar bu garibimde orada agac olduguna inanmak istemis zavalli
    Cevapla
  • yıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeş çok güzel söylüyorsun bunlar Hz isa aleyhisselam zamanından sonra incili deyiştirip hak sözü gizleyip kendi Akılarına düşüncelerine göre güya incili düzen lemişler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı