Onu temizlemek artık çok kolay!

Pratik bilgilerle hayatınızı kolaylaştırabilir, günlük sorunlarla baş edebilirsiniz. İşte temizlikten kıyafete hayatınızı kolaylaştıracak birkaç pratik bilgi:

Onu temizlemek artık çok kolay!
Onu temizlemek artık çok kolay!
GİRİŞ 20.07.2017 14:40 GÜNCELLEME 20.07.2017 14:40

Mobilyaların yerlerini değiştirdiğinizde halıların üzerinde kalan izden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey; izlerin üzerine bir parça buz koyup, erimesini beklemek. Sonra da elektrik süpürgesiyle üzerinden geçmek…

- Çekmecelerinizin rayları kolayca kapanıp açılmıyorsa biraz sabun sürün. Bu işlemin ardından çekmecelerinizin kolaylıkla açıldığını göreceksiniz.

-Çoraplarınızı yıkamadan önce çengelli iğne ile birbirlerine tutturun. Böyle çiftler kaybolmaz, siz de çorabın tekini aramak zorunda kalmazsınız. 

-Ayakkabınız ayağınızı acıtıyorsa onları birkaç dakika buhara tutun.

-Beyaz ayakkabının bakımı zor belki ama imkânsız değil. Ayakkabınızı bir yastık kılıfının içerisine koyun. Kılıfın ağzını kapadıktan sonra çamaşır makinesinde yıkayın.

-Evinizde evcil hayvan besliyorsanız ve tüylerinden şikayet ediyorsanız elinize yapışkan bir bant sarın ve tüylü olan yerlerden bantla çekin.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu