Kanal 7 Ketenci ailesiyle dünür oldu

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'ın oğlu Habip Karaman, Osman Ketenci'nin kızı Şehriban Ketenci ile Feshane'de dünyaevine girdi.

Kanal 7 Ketenci ailesiyle dünür oldu
Kanal 7 Ketenci ailesiyle dünür oldu
GİRİŞ 27.06.2007 16:40 GÜNCELLEME 27.06.2007 16:40
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman ve eşi Ayşe Karaman'ın oğlu Habib Karaman ile Osman-Aysel Ketenci çiftinin kızı Şehriban Ketenci, İstanbul Feshane’nde  geniş bir katılımla gerçekleşen törenle hayatlarını birleştirdi.


 


Yoğun çalışma ve seçim gündemine kısa bir nikah molası veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, törene eşi Emine Erdoğan'la birlikte katıldı.


 


Genç çifti, mutlu günlerinde akraba ve dostlarının yanı sıra Devlet Bakanı Beşir Atalay, Nimet Çubukçu, Enerji Bakanı Hilmi Güler, eski içişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ilçe belediye başkanları, RTÜK Başkanı Zahid Akman ve çok sayıda seçkin davetli yalnız bırakmadı.


 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş nikahı kıyarken nikah şahitlerini ise Başbakan Erdoğan ve Devlet Bakanı Beşir Atalay yaptı.


 


Başbakan, imzaların ardından genç çifte mutluluk diledi, evlilik cüzdanını geline emanet etti.


Nikah töreninin ardından genç çift objektiflere aile büyükleri ve davetlilerle birlikte mutluluk pozu verdi.




YORUMLAR 40
  • FİGEN OZAN 16 yıl önce Şikayet Et
    . Oyunuzu verirken çocuğuna bir şeker, balon alamadığı için kendini öldürenleri; İHL\' leri, meslek liselerini unutmamak gerekiyor!
    Cevapla
  • fatih koray 16 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun. belkide dünyada bir ilk gerçekleşti bir medya gurubu ile normal bir insan bacanak oldu.. başlığı hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum.. ancak bu kadar net olunabilir.. dervişin fikri ne ise zikride o dur..
    Cevapla
  • mert eren 16 yıl önce Şikayet Et
    tayyibin oğlu gemi almış diyen lere. yahu ne var bunda anlamıyorumki parası olan herkes gemi alır araba alır tren alır kime ne niye taktınız bu kadar tabi akpartinin yaptığı bütün işlerde kötü birşey bulamadınız böyle boş şeylerle karalamaya çalışıyorsunuz bu yorumları yapan arkadaşların parası olsa eminim onlar uçak bile alırlar... inadına AKP DEĞİL İNADINA AKPARTİ...
    Cevapla
  • yılmaz başaran 16 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadık!!!. al gülüm ver gülüm hesabı o ona kızını verir o ona oyunu:)) inadınıza Mhp ölümüne Mhp
    Cevapla
  • Gkgokhan 16 yıl önce Şikayet Et
    Üst düzey dindarlar.... Şunlara bak çay demle.Hadi amca, dayı, abi zihniyeti ile torpil yapıldığını gördükte bu kadarda \"Torpilin babası bende\" niye der insan..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!