Reytingin son kurbanı Altın Kızlar

Reytinge yenilen Yeşilçam'ın son ünlüleri Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Nevra Serezli oldu. atv'deki 'Altın Kızlar'da ilk kez bir araya gelen oyuncuları reyting ayırdı.

Reytingin son kurbanı Altın Kızlar
Reytingin son kurbanı Altın Kızlar
GİRİŞ 22.05.2009 13:55 GÜNCELLEME 22.05.2009 13:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

YUSUF BÜLBÜL'ün haberi

Kanal çalışanları, her ne kadar 'oturup yapımcıyla konuşulacak ve bir yol belirlenecek' deseler de her hafta eriyen dizinin pek şansı görünmüyor.

Kanal, pazar gününün yayın akışında değişiklik yaparak, 'Altın Kızlar'ın yerine 'Selena'yı ekrana getirecek. Hülya Koçyiğit'in Dorothy'yi, Fatma Girik'in Sophia'yı, Türkan Şoray'ın Rose'yi, Nevra Serezli'nin Blanche karakterini oynadığı dizinin, çekilen ve yayınlanamayan beşinci bölümünün yayınlanması gündemde.

Pazar günleri ekrana gelen ve 17 Mayıs'ta tüm günde aldığı 2,1 reytingle yüz program arasında 16. olan 'Altın Kızlar', AB'de de 2,5 reytingle 13. sırada yer almıştı. İlk bölümünden sonra iki hafta tatile giren dizi, 26 Nisan'da tüm günde 3,0 ile 17., 19 Nisan'da 3,3 reyting ile 12. ve ilk bölümünün yayınlandığı 12 Nisan'da ise 5,6 reyting ile 6. olmuştu. 25 Nisan'da Zaman'ın CumaErtesi ekine konuşan Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Nevra Serezli'nin dostları, daha dizinin ilk bölümünde çekincelerini belirtmiş ve "Keşke onlar için özgün bir senaryo yazılmış olsaydı." demişlerdi.

KAYNAK: ZAMAN
YORUMLAR 6
  • samimiyim 14 yıl önce Şikayet Et
    zaten iğrençti. bu dizi zaten iğrençti.. Altın Kızlar bizim aile yapımızai kültürümüze aykırı. Ne o babaanne olmuşlar ama torunu yaşında sevgili edinmişler. Kim izler ki yaa.. Ahlaksızlığı özendiriyorlar.. Hadi bye bye yaşlı kızlar...
    Cevapla
  • nadirkelleci 14 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi film koyun, dizi değil... bıktık salak dizilerden..
    Cevapla
  • halil tek 14 yıl önce Şikayet Et
    başlık. bu diziyi sadece 5 dakika izledim bida ha bakmadım.. sanki selanayı izleyen varmış gibi bu tür saçmalıkları kim neden niye izler anlayamadım hayat zaten bir komediden ibaret .
    Cevapla
  • çiğdem kılınç 14 yıl önce Şikayet Et
    herşeyimiz taklit. Ben zaten bu dizinin tutmayacağını biliyordum ve öylede oldu.hepsi kendi alanında profesyonel olsada bu diziye yakışmamışlardı.Eeee boşuna dememişler;Taklitler aslını yaşatır.
    Cevapla
  • bay madenci 14 yıl önce Şikayet Et
    Bize ters .... Ananemize ters bu dizi, ahlaksızlık dizboyu. Kötü örnek olmamalı....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklandı!
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor