Cenaze aracından kaçak sigara çıktı

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda cenaze nakil aracında 35 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Cenaze aracından kaçak sigara çıktı
Cenaze aracından kaçak sigara çıktı
GİRİŞ 09.04.2016 19:56 GÜNCELLEME 09.04.2016 19:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollarla sokulan çok sayıda kaçak sigaranın il merkezine getirileceği ihbarı üzerine Van-Hakkari üzerinde yol kontrolü yapmaya başladı.

35 BİN 500 PAKET KAÇAK SİGARA

Başkale istikametinden tepe ışıkları yanarak yaklaşan ve üzerinde "Cenaze nakil aracı" yazılı 27 FE 519 plakalı minibüs durduruldu. Cenaze nakil aracında yapılan aramada yurda yasa dışı yollardan sokuldu tespit edilen 35 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Sigara ve minibüse el konulurken, sürücü E.T. gözaltına alındı. 

YORUMLAR 1
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    bu haberleri daha cok duymamiz gerek cunki sayisi haddi hesabi olmayan kacakcilik yapanlar var.!!! devlet hukumet kacakcilik yapan kisilerin ve onlarin ortaklarinin mal mulk ve parasnin nerden geldiginide aratirip yasal degilse hepsine el koymasi gerek sadece sigarayi yakala soforu at hapse bu yetersiz. bagiriyorum devlete buradan yikilin ilceleri bu kacakcilara ve pkk ya katilanlarin ailelerinden cikartmalisin. neden hazineyi yok edeceksin yoksa teror bitmez. egr bu millet ve hazineden hepsini karsilasin diyenler varsa elestirsin beni yok oksuz yetimlerin hakkina girilecek diyenler evet ile desteklesin.hepimizin cebinden kacakcilarin haramlarina geri vermek?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!