Sulama kanalında kaybolan Abdullah’ın cesedi bulundu

Adana, sulama kanalı kenarında oynarken dengesini kaybedip, düşen ve akıntıyla kaybolan Suriyeli Abdullah el-İsa'nın (9) cansız bedenine ulaşıldı.

Sulama kanalında kaybolan Abdullah’ın cesedi bulundu
Sulama kanalında kaybolan Abdullah’ın cesedi bulundu
GİRİŞ 21.08.2022 17:05 GÜNCELLEME 21.08.2022 17:05

Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi’nde oturan Suriye uyruklu ailenin çocuğu Abdullah el-İsa, dün akşam Sümbül Caddesi’ndeki sulama kanalı kenarında oyun oynadığı sırada dengesini kaybederek düştü. 

Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan Abdullah, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Mahallelinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, arama çalışmasında Abdullah’ı bulamadı.

Bu sabah suyu kesilen kanalda, arama çalışması tekrar başlatıldı. Abdullah’ın cansız bedeni, Ali Hocalı Mahallesi’nden geçen kısmında bulundu. Abdullah el-İsa'nın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı