Büyükçekmece'de çorbacıdan çıkan kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü,1 yaralı

Büyükçekmece'de çorbacıdan çıkan iki kardeşe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Mahmut Bayram hayatını kaybetti.

Büyükçekmece'de çorbacıdan çıkan kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü,1 yaralı
Büyükçekmece'de çorbacıdan çıkan kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü,1 yaralı
GİRİŞ 25.10.2022 13:34 GÜNCELLEME 25.10.2022 13:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde Büyükçekmece Mimarsinan mevkii D-100 Karayolu kenarında bulunan bir restoranın önünde yaşandı. İddiaya göre, Mahmut Bayram ve Erol Bayram isimli iki kardeş, restorana çorba içtikten sonra dışarı çıktı.

Çıkışta kendilerini bekleyen kimliği belirlenemeyen kişilerce silahlı saldırıyla uğradı. Kurşunların hedefindeki kardeşler yaralandı. Çevredekiler tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kardeşlerden Mahmut Bayram yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erol Bayram'ın ise tedavisi sürüyor.

Mahmut Bayram

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yavuz Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ölen o rahmetliye bu suikastten önce sorsaydın idam gelse mi diye ne derdi bilmiyorum. Ama Allahın emri olan kısasa kısas olmadıkça böyle cinayetler kolayca işlenmeye devam edecektir. Bence islam gelmeli. Huzur islamda çünkü.
    Cevapla
  • biz burdayız 1 yıl önce Şikayet Et
    kısasta hayat vardır. ama katiller pkk dhkpc fetö gibi solcular gibi Amerikan askeri ise niye istesinlerki idam cezasını. müslümanlarında gcü yetmiyor saadetin chp nin hdp nin emrine girdiği bir ortamda bunu başarmak zor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri