2 oğlu tarafından öldürüldü! Babalarını plan yaparak katlettiler: Sebebi kahretti

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde yaşayan Müslüm Açıkbaş, iki oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

GİRİŞ 17.03.2024 14:05 GÜNCELLEME 17.03.2024 14:16
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece geç saatlerde Oğuzeli ilçesi kırsal Çaybeyi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H. (32) ve A. Açıkbaş (37) isimli 2 kardeş, mal ve arazi alıp-verme mevzusu nedeniyle bir süredir babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anlaşmazlık yaşıyordu. 

Yaşanan anlaşmazlık sonrası iki oğul, babalarının tarlasında bulunan fıstık ağaçlarına zarar verdi. Bununla da yetinmeyen 2 kardeş, dün gece geç saatlerde babalarını tehdit etti. 

Müslüm Açıkbaş, iki oğlunun tehdidi sonrası eşi Gonca (40) ve küçük oğlu Müslüm Caner Açıkbaş (20) ile köyden ayrılmak için yola çıktı. Bu sırada takipte olan H. ve A. Açıkbaş, babaları, üvey anneleri ve küçük kardeşlerine pusu kurarak bıçaklı saldırı düzenledi.

OĞULLARI TARAFINDAN BIÇAKLANAN BABA KURTARILAMADI

Saldırıda Müslüm Açıkbaş ağır yaralanırken, eşi Gonca ile oğlu Müslüm Caner hafif yaralandı. Olay sonrası Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan baba Müslüm Açıkbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Açıkbaş'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Yaralıların tedavisinin ise sürdüğü belirtildi.

BABA KATİLİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN 2 KARDEŞ YAKALANDI

Olay sonrası kaçan katil zanlısı kardeşler ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan zanlıların karakoldaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 20
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Baba katili cani
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ne durumlara düşdük yarrab sen bize yardım eyle,nerede o eski nesil evlatlar nerede
    Cevapla
  • Ayyildizim 1 ay önce Şikayet Et
    Besle kargayi oysun gozunu bunu yapan evlat nasil bir devirdeyiz dusunun... Allah evladinda hayirlisini versin.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Alah her zaman hayırlı evlat nasip etsin. bü dünya da paran olsa ne olur olmasa ne olur bir daha babanı görecekmisin. zaten babanıza ait olan şeyi adam dünyadan gitmeden elinden almaya düşman yapmaz bu iki evladın yaptığını
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    elleriniz kırılsın inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...