Vali Ekici'den 'markette kadına taciz' açıklaması: Yakalandı, akli dengesi bozuk

Kırklareli Valisi Birol Ekici, zincir bir markette alışveriş yapan kadını taciz eden kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı.

Vali Ekici'den 'markette kadına taciz' açıklaması: Yakalandı, akli dengesi bozuk
Vali Ekici'den 'markette kadına taciz' açıklaması: Yakalandı, akli dengesi bozuk
GİRİŞ 19.03.2024 21:21 GÜNCELLEME 19.03.2024 21:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kırklareli'de bir zincir markette alışveriş yapan kadın, markette bulunan bir kişinin elle tacizine uğradı. Kadın, tacizde bulunan kişiye sert tepki gösterip, üzerine yürüdü. Market çalışanları ve müşteriler araya girerken, kadına tacizde bulunan kişi marketten ayrıldı. Kadının tacize uğradığı anlar ise marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Kadının şikayetçi olmasının ardından polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirleyip gözaltına aldı.

Sosyal medyada yayınlanan ve tepki çeken görüntülerin ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, yazılı yaptığı açıklamada, yapılan ihbar üzerine tacizde bulunan kişinin yakalandığını ve akli dengesinin bozuk olduğunu açıkladı. Ekici yaptığı açıklamada, "İlimiz merkezinde bulunan bir zincir markette akli dengesi bozuk olan bir vatandaş tarafından alışveriş yaptığı esnada bir bayan müşteriye yönelik gerçekleştirilen taciz olayıyla ilgili; yapılan ihbar üzerine kolluk kuvvetleri olaya anında müdahale ederek akli dengesi bozuk olan vatandaşımızı gözaltına almıştır. Konuyla ilgili adli süreç devam etmekte olup, akli dengesi bozuk olan (Ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanınca yüzde 40 engelli raporu verilen; organik olmayan psikoz, tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen) vatandaşımız gerekli sağlık kontrolü ve tedavisinin yapılması için sevk edilmiştir" dedi.

Kadını taciz eden kişinin daha önce de markette yarı çıplak halde dolaştığı ve güvenlik kamerasınca kaydedildiği belirtildi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • efe 1 ay önce Şikayet Et
    akli dengesi bozuksa toplumdan tecrit edin o zaman kardeşim. birinin boğazına sarılıp öldürürse sorumlusu kim olacak
    Cevapla
  • Ersan 1 ay önce Şikayet Et
    Akli dengesi bozuk ise iki kat ceza almalı deli diye kurtulmamalı
    Cevapla
  • Samiri 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kararı hangi yasaya göre versin. Ne resmi nede Allahın katında olmayan bir karar. İnsanların duyguları ile nasıl adaletsiz kararlar versiğinin7kanırı kanıtısın
    Cevapla
  • fergana 1 ay önce Şikayet Et
    Tımarhaneye tıkıp tımar etsinler öyleyse
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Timarhaneye kapatın ozaman bana denk gelse aklı dengesi yerine gelir o zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı