Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Kağıthane'de bir grup, aralarında husumet bulunan bir kişiye silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 14.04.2024 09:35 GÜNCELLEME 14.04.2024 09:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Etibank Caddesi'nde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20'li yaşlarda olduğu öğrenilen 3 kişi, aralarında husumet olan C.Ö. isimli şahsa silahlı saldırı düzenledi.

Silahlı saldırı sırasında C.Ö ve D.E. isimli şahıslar ile M.K, S.A. ve D.A. isimli kadınlar yaralandı. 3 şüpheli saldırının ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerken Olay Yeri İnceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği noktada çalışmalarda bulundu.

Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan D.E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, yaralı S.A.'nın ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Kimlikleri tespit edilen 3 şüpheliyi yakalama çalışması ise sürüyor.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülere bir adamın yere düştüğü ve çevredeki insanların korkarak kaçıştığı anlar yansıdı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türkiye Yüzyılı* 2 hafta önce Şikayet Et
    Cipli silah üretimi yapılarak hem silahlı eylemler kontrol altınabilir hemde ruhsatsız silah kullanımı tespit edilir.Geçmiste verilen rusatlı silahlar geri toplanarak yeni cipli silahlar değişim yapılmalı.guvenlik ve mobese kameralarına bu cipleri algılayan cihazlar entegre edilip emniyet müdürlüğüne veriler anında iletilecek ve müdahale mekanizması devreye girecek bir sistem oluşturulma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!