Polisten kaçarken 2 otomobilin çarptığı motosikletteki yolcu öldü, 1'i ağır 2 yaralı

İzmir'de polisten kaçarken bir otomobille çarpışıp yola savrulan motosikletin sürücüsü Kadir Akyürek (40) ile arkasındaki Hayrettin Üretmen'e (53) karşı yönden gelen başka bir otomobil daha çarptı. Üretmen olay yerinde öldü.

GİRİŞ 15.04.2024 11:19 GÜNCELLEME 15.04.2024 11:26

Kaza, Ödemiş ilçesi Ödemiş-Birgi kara yolu Tekstil mevki yakınlarında, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, trafik polislerinin 'Dur' ihtarına uymayan Kadir Akyürek, kullandığı 35 BPH 008 plakalı motosikletle kaçtı.

Polis, motosikleti takibe aldı. Ana yola çıkan Akyürek'in kullandığı motosiklet ile polis aracına, Büşra K. idaresindeki 35 EZ 377 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosikletli Akyürek ile arkasındaki Hayrettin Üretmen'e bu defa da karşı yönden gelen Selin Ç.'nin (21) kullandığı 35 BKE 144 plakalı otomobil çarptı.

İhbarla olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, motosikletteki Üretmen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini, motosikletin sürücüsü Kadir Akyürek ile kazaya karışan ilk otomobilin sürücüsü Büşra K.'nin ise yaralandığını belirledi.

Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akyürek'in sağlık durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Büşra K. ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, sürücü Büşra K.'yi gözaltına aldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...