TV'de gördüğü fotoğraftan hatırladı!
Bir yıldır kayıp olan Serkan Esen'in fotoğrafını dikkatli bir polis memuru televizyon ekranında görünce, kayıp kişinin bir yıl önce öldüğü ortaya çıktı. Sevgilisi Buket'ten ise hala haber yok...
Canlı yayında birbirlerine girdiler. Suçlamalar, karşılıklı iddialar. İki ailenin amacı da çocuklarına bir an önce kavuşmaktı. Ama olmadı. İkbal Gürpınar ve ekibinin bir buçuk aylık çabaları bir türlü sonuç vermedi. Gelen binlerce ihbar telefonun bir kısmı ise hedef saptırmak içindi. İkbal Gürpınar ve ekibi Serkan Esen ve Buket Özbudak’ı ararken acı haber geldi.
İkbal Gürpınar’la Hayatın İçinden’i izleyen bir polis memuru ekranda Serkan Esen’in fotoğrafını gördükten sonra bir yıl önce Kumkapı’da denizden çıkartılan erkek cesedine benzediğini fark etti. Polis sürekli Emniyet’e gelerek gelişmeleri takip eden kardeş Volkan Esen’e teşhis için fotoğrafları gösterince Serkan Esen’in öldüğü anlaşıldı.
Buket Özbudak (22) ve Serkan Esen (32) 18 Kasım 2008 tarihinden beri aranıyor. Bugüne kadar birçok iddia ortaya atıldı. Serkan Buket’i kaçırdı, birlikte kaçtılar gibi pek çok senaryo konuşuldu.
Her ikisinin ailesi de televizyon ekranlarına çıkıp çocuklarının biran önce bulunması için dil döktü.
CANLI YAYINDA KAVGA ETMİŞLERDİ
Aileler önce başka bir televizyon programına çıkılar. Birkaç kez konuk olduktan sonra bir daha da programa çağrılmadılar. Sonra İkbal Gürpınar’ın sunduğu Hayatın İçinden’e konuk oldular. Kamuoyu onları ‘Canlı yayında kavga eden aile’ olarak tanıdı.
Her gün ekrana çıkıp yeni iddiaları konuştular. Bazen gerildiler, bazen tartıştılar. Ancak onlar evlatları kaybolmuş iki aileydi.
Yaklaşık bir yıl önce kaybolan Buket Özbudak ve Serkan Esen evlenmek üzereyken yaşadıkları sorunlar sonrası ayrılmışlar ve ayrılıklarının ardından da ortadan kaybolmuşlardı.
Buket Özbudak’ın ailesi kızlarının Serkan Esen tarafından kaçırıldığını iddia ediyordu. Canlı yayındaki küfürleşme ve kavga da bu iddialar üzerine yaşanmıştı.
YÜZLERCE SAHTE İHBAR GELDİ
Bir aydır programa konuk olan aileler her yeni bilgiyle, her ihbarla umutlarını korudu. Ancak gelen ihbarların çoğu yanıltıcı ve yönlendiriciydi. Buken ve Serkan olduğunu söyleyen birçok kişi programa ulaşmış hatta birkaçı da canlı yayına bağlanmıştı. Ancak tüm bunlar yanıltıcı telefonlardı.
Özbudak ve Esen aileleri bir buçuk aydır İkbal Gürpınar ile Hayatın İçinden programına konuk oluyor. Ekip gelen tüm ihbarları titizlikle değerlendirip resmi olarak Emniyet’e de iletidi. Yurt içinde aranan yurt dışı çıkış yasağı bulunan Buket ve Serkan tüm bu çabalara rağmen bir türlü bulunmadı.
Program ekibi gelen telefonların ve ihbarların bir kısmının yanıltıcı ve hedef saptırmak için olduğunu belirterek, iki sevgilinin hayati tehlikeleri olabileceği izlenimi edindiklerini belirtmişlerdi ki acı haber geldi.
DİKKATLİ POLİS MEMURU ÇÖZDÜ
Dikkatli bir polis memuru İkbal’le Hayatın İçinden’i izlerken birden bir yıl önce Kumkapı sahilinde denizden çıkan cesedi hatırladı. Ekrandaki görüntü ile ceset benziyordu. Bu sırada Serkan Esen’in kardeşi Volkan da sık sık Emniyet’e uğrayarak gelişme olup olmadığını kontrol ediyordu. Polis memuru Volkan Esen’e bir yıl önce çekilen fotoğrafları gösterdi. Serkan ve Buket’in kaybolmasından dört gün sonra bulunan ceset Serkan Esen’e aitti.
BİR YIL ÖNCE TANIYAMAMIŞTI
Volkan Esen, bir yıl önce Adli Tıp Morgu’nda cesedi gördüğünü ancak bozulmalar ve boy konusunda yanlış yönlendirilme nedeniyle teşhis edememişti. Ta ki cesedin çıkarıldığı gün çekilen fotoğrafları göresiye kadar.
Bir yıl önce denizden çıkan çıplak cesedin çenesindeki kırıklar ise olayda cinayet şüphesini gündeme getirdi. Olayla ilgili soruşturma yürütülürken Buket’le ilgili bir gelişme henüz yok.
-
Ramazan ŞEKER 15 yıl önce Şikayet EtYakışmıyor Kanal 7 ye. Hafta içi hafta sonu... Ne bu böyle... Bu tür programlar diğer kanallarda yetmiyor bir de Kanal 7 de içlerine karışmış... Haberler ve Muhabbet kapısı dışında izlenecek birşey bulamıyoruz Kanal 7 de... Hiç yakışmıyor...Beğen
-
ahmet arif can 15 yıl önce Şikayet Etsöz verdim ama napim dayanamadım. editör bey söz vermiştim açmayacağım haber 7 yi am arefleks olmuş yakında düzelir gerçi de.gel de söyleme ya sahibi mi değişti bu sitenin..şu yukarıdaki animasyondaki resim yanlışlıkla falan konmadı değil mi oraya.allahtan korkun ya.şimdi bakma falan diyeceğin ama insanız işte nefs var.maçın ne maçı olduğu da malum.şimdi bu resme bakan herkesin günahı kimin boynuna :))Beğen