Kemalpaşa'da kanlı fabrika baskını: 2 ölü

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir yemek fabrikası silahlı saldırgan tarafından basıldı. Fabrika sahibinin karısı ve oğlunu öldüren saldırgan, polis tarafından Turgutlu'da yakalandı.

Kemalpaşa'da kanlı fabrika baskını: 2 ölü
Kemalpaşa'da kanlı fabrika baskını: 2 ölü
GİRİŞ 19.04.2010 18:22 GÜNCELLEME 19.04.2010 18:22

Olay, bugün öğle saatlerinde Kemalpaşa ilçesi Soğukpınar mahallesi Hükümet caddesi numara 6/A'da bulunan 'Anafora' adlı yemek fabrikasında meydana geldi.

Yemek fabrikasına gelen Bülent T. (36) adlı silahlı saldırgan, fabrika sahibi Bülent Odabaş'ın karısı Sara Odabaş (39) ile oğlu Eren Odabaş'ı (22) tabancayla kafalarından vurarak öldürdü. Fabrikada bulunan diğer işçiler sağa sola kaçışırken, panikten faydalanan Bülent T. adlı saldırgan, özel plakalı jipiyle olay yerinden kaçtı.

İddialara göre, saldırgan Bülent T. ile yemek fabrikasının sahibi olan Bülent Odabaş'ın bir süre önce 'Külahçıoğlu' adıyla yemek fabrikasında ortak oldukları, bir süre sonra Bülent T. ile Bülent Odabaş arasında anlaşmazlık ve husumet çıktığı için bu ortaklığın sona erdiği, Bülent Odabaş'ın da Anafora adlı yemek fabrikasını kurduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama