Obama'dan IŞİD'e mesaj!

Obama, Amerikalı gazeteci Foley'yi öldüren IŞİD'in "peşini bırakmayacaklarını" belirterek "Amerika unutmaz, adalet yerini bulacak" dedi.

Obama'dan IŞİD'e mesaj!
Obama'dan IŞİD'e mesaj!
GİRİŞ 27.08.2014 00:45 GÜNCELLEME 27.08.2014 01:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Barack Obama, Charlotte kentinde emekli ordu mensuplarının geleneksel konferansında yaptığı konuşmada, gazeteci Foley'nin IŞİD tarafından kafası kesilerek öldürülmesine de değinerek, "Halkımıza zarar verenlere mesajımız net: Amerika unutmaz, elimiz her yere uzanır, sabırlıyız, adalet yerini bulacak" dedi.

ABD'nin, Amerikalılara zarar verenlerin peşine düşmek ve yakalamak için ne gerekiyorsa yapacağını zaman boyunca kanıtladığını belirten Obama, "Halkımızı korumak ve topraklarımızı savunmak için ihtiyaç duyulduğunda doğrudan eyleme geçmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Obama, "IŞİD gibi bir kanserin kökünü kazımanın kolay ve hızlı olmayacağını" da kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • La Diyebilmek 9 yıl önce Şikayet Et
    halen bu abd ağzı ile konuşan var mı ? Bu adam müslümnlara alay ediyor adeta. "Halkımızı korumak ve topraklarımızı savunmak için ihtiyaç duyulduğunda doğrudan eyleme geçmeye devam edeceğiz" diyor ... Ya sanki ABD işgal atlında İslam devleti Abd nin yer altı yer üstü zengileirni sömrüyor kendi toprakların da çocuklarını kesiyor? Sanki islam devlettin savaş uçakları ABD nin mezileirni batryların havvadan bobalıyor? Ne kadar gülüç bir açıklama olmuş. Obana ne diyor biliyorsmunz? DİYOR Kİ SİZİN YAŞADAIĞINIZ TOPRAKLAR BENİM DİR !! BUNU DİYOR İŞTE NE ZAMAN ANLACAKINIZ!!
    Cevapla
  • La Diyebilmek 9 yıl önce Şikayet Et
    La diyebilmek 'ten Obama ya Mesajı ..El-Kahhâr adıyla. EY AKIL SAHİPLERİ ! IŞİD, EL KAİDE v.b leri yok kend e KUDUS işgal atlındadeğilmiyi ?! ne çabuk unuttunuz? Sadece mescidi aksa mı? HAYIR Muhammed a.s tüm toprakları İŞGAL altın da idi... Halifeliği ilga ettiniz harita üzerinde Topraklımızı kafanıza göre paydaş edip sınır çizdiniz.. bizi birmize yabancı ettiniz..her bir davetçiğin başına Bir MÜNAFIK koydunuz. Kukala hükmtelere ile birlikte müsülüamnların kendine köle ettiniz kendinze ibadete ittate çağırdınız.. zenginlikleri sömürüyor dunuz.. Firavun gibi çocuklarını kesiyor kadıları sağ bırakıyorsunuz..Firavun en azından tecavcu etmiyordu siz onu da yaptınız. Tüm kutsalımızı ÇİĞNDEİNİZ siz Müslümnalara merahmett etmediniz “Merhamet etmeyen merhamet edilmez(hadis) "İyiliğin karşılığı ancak iyilik değil midir?" (Rahmân, 55/60) EY Obama cılar?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!