Doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere yardım

Hastanede Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği ve Türk Kızılayı Ankara Şubesince hediye pazarının açılışı yapıldı.

Doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere yardım
Doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere yardım
GİRİŞ 07.12.2015 17:26 GÜNCELLEME 07.12.2015 17:30

Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılan "Şefkat Eli Hediye Pazarı"nda, maddi durumu yetersiz anneler, kendileri ve bebekleri için gereksinim duydukları malzemeleri ücretsiz temin edebiliyor.

Şefkat Eli Hediye Pazarı'nda, bağışçılardan gelen kullanılmamış kıyafetler, bebek bezi, zıbın, şampuan, ıslak mendil, oyuncak, havlu gibi her türlü ürün, ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fatma Meriç Yılmaz, hastanelerinde ilk kez böyle bir faaliyetin pilot olarak uygulanmaya başladığını, geri bildirimleri alındıktan sonra yaygınlaştırılmasının planlandığını söyledi.

Yardımlaşmanın çok önemli bir erdem olduğunun altını çizen Yılmaz, bundan sonra da benzer çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

Yılmaz, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok sayıda doğumun gerçekleştirildiğini anlatarak, bu kişiler arasında maddi desteğe ihtiyacı olan kişilerin de bulunduğunu bildirdi. Yılmaz, servis sorumlusu hemşirelerin bu kişileri belirlediğini dile getirerek, "Sorumlu hemşiremiz tarafından tespit edilen kişiler, pazardan tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!
Belçika Başbakanı Alexander De Croo duyurdu... AB'de İsrail'e karşı büyük darbe hazırlığı