Kobra yılanlı rüşvet intikamı! / VİDEO

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde, rüşvet taleplerinden gına getiren iki çiftçi, kalabalık vergi dairesine üç torba dolusu yılan bıraktı.

GİRİŞ 01.12.2011 22:15 GÜNCELLEME 01.12.2011 22:15

Eyalet yetkilisi Ramsuh Şarma, çiftçilerin, Luknov kentinin güneydoğusunda bulunan Basti'deki vergi dairesine aralarında 4 de kobra türünün bulunduğu çeşitli boyutlarda 40 kadar yılan bıraktığını belirtti.

Şarma, dairede tam bir kargaşa çıktığını, görevliler ve köylülerin masaların ve sandalyelerin üzerine çıktığını bir kısmının da bürodan kaçtığını söyledi.

Olayda yaralanan olmadığı, polis ve ormancılık görevlilerinin yılanları yakaladığı bildirildi.

Çifçilerin, arazilerinin vergi kayıtlarını istediği, ancak vergi görevlilerinin işi yapmak için çiftçilerden rüşvet isteyerek dosyaları haftalarca alıkoyduğu kaydedildi.

Polisin çiftçileri aradığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Barış BayBars 14 yıl önce Şikayet Et
    :). Polis Hala Çiftçi Peşinde :) Rüşvetciler Mağdur durumuna gelmiş anlaşılan :)
    Cevapla
  • hüso 14 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yılan YOOKKK. bizim ülkemizde tapu dairelerine lazım Birde saglık bakanlıgı binasına saglık bakanlıgı binasında iş yaptırtmak deveye hendek atlatmaktan daha zor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karneler alındı, 18 milyon öğrenci için tatil zamanı! Erdoğan'dan öğrencilere mesaj
Üslerdeki zarar büyük: ABD karar aşamasında! Savaş sonrası görüntüler ortaya çıktı