"Putin'i durdurun! Ukraynalı çocukları kurtarın..."

Rusya'nın Ukrayna işgali devam ederken, Manchester City forması giyen Zinchenko sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında, "Putin'i durdurun! Ukraynalı çocukları kurtarın" diye yazdı.

"Putin'i durdurun! Ukraynalı çocukları kurtarın..."
"Putin'i durdurun! Ukraynalı çocukları kurtarın..."
GİRİŞ 04.04.2022 20:12 GÜNCELLEME 04.04.2022 20:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Manchester City forması giyen Ukraynalı oyuncu Oleksandr Zinchenko, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Ukraynalı çocukların kurtarılması gerektiğini ve savaşın bitmesi için herkesin yardım etmesini istediğini söyledi.

Ukraynalı yıldız sözlerine başlarken, "Ben sadece Ukraynalı bir futbolcu değil, aynı zamanda bir Ukrayna vatandaşıyım" dedi.

Zinchenko sosyal medya hesabındaki paylaşımda, “Ülkem, şu anda Rusya işgaline karşı direniyor ve onlara engel olmak için her şeyi yapıyorlar. Rusya, attığı bombalarla birçok evi yıktı ve ülkemize zarar vermeye devam ediyor. Birçok insanı öldürdüler ve bunların içinde tabii ki çocuklar da var. Çok fazla çocuk savaşta anne ve babalarını kaybetti ve yetim kaldılar. Lütfen, açık bir şekilde savaşın bitmesi gerektiğini belirtin. Sesiniz çıksın artık ve bu konuda yardım edin. Çocukların hayatını kaybetmesine izin vermeyin." ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 4
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Zalimin zulmüne sessiz kalmanın nasıl bir şey olduğunu yaşıyorsunuz iki yüzlüler sizi. Yada şöyle diyelim; alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
    Cevapla
  • İbrahim... 2 yıl önce Şikayet Et
    Katil esadı durdurun çocuklar ölmesin,, diyemediniz. Dünyanın çeşitli yerlerinde müslümanların göz yaşı akarken, kanı akarken ve çocukları öldürülürken sesiniz çıkmıyordu. Halen katil İsrail yahudisi Filistinli müslümanları katl ederken yine sesiniz çıkmıyor. Ama söz konusu Ukrayna olunca rusyayı durdurun. Hadi Avrupanın gücü yetiyorsa rusyayı durdursun...
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ikiyüzlünüz. bosna , suriye,irak, afganistan... buralarda cocuklar katledilirken neredeydiniz? niye sesiniz çıkmadı?
    Cevapla
  • kel Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan yıllar yıllaaar önce de avrupanın göbeğinde sarı saçlı mavi gözlü kadınlar tecavüze uğradılar.... Hamile olanlar katledildi..... Zorla hamile bırakıldı.... Çocuklar katledildi...... Sözde medeni avrupanın barış gücü askerleri tarafından katledilsinler diye sırp kasaplara teslim edildi..... Kimsenin gıkı çıkmadı... Çünkü onlar MÜSLÜMAN BOŞNAKLAR dı
    Cevapla