Avrupa'nın orta yerinde Müslüman avına çıktılar!

Dünya, mültecilerin dramına sessiz kaldı. Almanya’da Müslümanlar’a karşı kurulan PEGİDA ise Avrupa'nın ortasında mülteci avı başlattı.

Avrupa'nın orta yerinde Müslüman avına çıktılar!
Avrupa'nın orta yerinde Müslüman avına çıktılar!
GİRİŞ 05.07.2016 08:08 GÜNCELLEME 05.07.2016 08:09
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Birlemiş Milletler adlı bir örgüt vardı. Görevi, dünya barışını korumaktı. Ancak Birleşmiş Milletler, mültecilerin içler acısı durumuna kulaklarını tıkadı. Mülteci avcıları ise insanlık adına bir utançtı. İnsan avcılarından biri de Tatyana'ydı. Almanya'da, Müslümanlar'a karşı PEGİDA adlı bir örgüt kuruldu. Nazi ruhlu örgütün başında 52 yaşındaki Alman Tatyana Festerling de vardı. Irkçı Tatyana şimdi de sığınmacıları hedef aldı. Bunun için Türk-Bulgar sınırını yaşa dışı yollarla geçen mültecilerin peşine takıldı. Adeta sığınmacı avı başlattı. Hatta yanında Avrupa'daki emekli askerler de vardı. Tatyana ve ekibinin sığınmacıları yakalayıp Bulgar polisine teslim ettiği ortaya çıktı. Festerling, çektiği fotoğrafları Facebook'taki hesabından yayınladı.


Nazi ruhlu Tatyana'ya Avrupalı emekli askerler de eşlik ediyor.

MANŞETLERDE...

Irkçı Tatyana'nın fotoğrafları arasında yakaladığı mültecilerin resimleri ve kimlik kartları da vardı. Tatyana Festerling'e Frankfurter Algemaine Zaitung, Bild gibi Almanya'nın önde gazeteleri ile Bulgaristan medyası da geniş yer ayırdı. Öte yandan binlerce üyesi bulunan PEGİDA (Batının İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar) hareketi İslam karşıtı gösteriler yaptı.



"Dişi Rambo" olarak gösterilen Tatyana, yakaladığı mültecilerin kimliklerini ve fotoğraflarını Facebook'taki hesabından yayınladı.

İSLAM DÜŞMANI

Göçmen krizinin iyice büyümesiyle birlikte destekçileri artan hareket, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da benzer grupların temsilcileriyle bir araya gelerek ortak hareket bildirgesine imza attı. O bildirinin detaylarını da sığınmacı avı başlatan Tatyana Festerling, açıkladı. Festerling konuşmasında "Avrupa'nın İslamlaştırılmasına karşı savaşmak, hepimizin ortak amacı. Almanya, bir ülkenin kapılarını tüm dünyaya açmasının nelere yol açabileceğinin kanıtıdır. Merkel ülkeye tüm gereksiz insanları alıyor" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 42
  • halil ibrahım 7 yıl önce Şikayet Et
    rusya,göçmeni alman tatyana..50 milyon oldu yakında 100 milyon olacak..
    Cevapla
  • Nafi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu şu Bulgar lar da dün girdi AB ye görüyoruz fuhuş onlar yapıyor hırsızlık onlarda kim gider sizin pis va aç memleketinize pis AB yalamaları kominist tohumları
    Cevapla
  • tatyana yatsana 7 yıl önce Şikayet Et
    Tatyanacımm Türkiye ye gel.beni öldür.tipini beğenmedim ama olsun
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye kiziyorsunuz,adamlar ulkelerini koruyor,haklilar da,her tarafi mahveden de ozellikle bu 3. Dunya musluman ulkelerden gelenler,afrikalilar bile uyum sagliyor gittigi yere,maalesef gunumuz muslumanlari hurafelerden kurtulmadigi surece duzelmez,ornek kertenkeleyi 1 vurusta oldurene 100 sevap,2 de oldurursen 50 :) guya hadismis
    Cevapla
  • mfatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen de bizim ülkemizden defol git gavura hak vermek sana mı kaldı. İşte ermeni yasasını oy veren sözde türk zihniyeti
    Cevapla
  • mfatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin ki gelip burda İslam düşmanlığı yapıyorsun çapsız vatandaş. Beğenmiyorsan git gavurlarla yaşa gavur zihniyetli
    Cevapla
  • Arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş, işsiz güçsüz hele hele amaçsız olunca bu duruma düşüyormuş . Keşke az da olsa okuma sevgisine nail olabilsek.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    biz müslüman ülkelerden yahudı ve hiristiyanları kovalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor