Rusya'dan Türkiye'ye tezkere uyarısı!

Rusya, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden Suriye'ye yönelik çıkan tezkereyle ilgili değerlendirmede bulundu

Rusya'dan Türkiye'ye tezkere uyarısı!
Rusya'dan Türkiye'ye tezkere uyarısı!
GİRİŞ 06.10.2012 08:18 GÜNCELLEME 06.10.2012 11:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın resmi sitesinden yayımlanan açıklamada, şöyle denildi:

"Türkiye'nin itidalli davranacağını ve bölgedeki durumu daha da zorlaştırabilecek hiçbir adım atmayacağını umduğumuzu belirtmek istiyoruz. Türkiye Hükümeti yetkilileri ve Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan, Suriye konusunda uluslararası toplumla koordineli hareket edecekleri ve bölgedeki durumun kötüleşmesine engel olacakları yönündeki iyi niyetli açıklamaları kaydettik."

YORUMLAR 8
  • kadir kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    komuşlarımızla sıfır sorun istiyoruz. sayın lavrov gerçekten değerli bir siyasetçi ve barış adamıdır. gürcü abhaz savaşı sırasında son derece orantılı güç kullanmış ve her iki taraftanda can kaybının minimumda tutulmasına gayret ettiğini, konu ile ilgili yapıcı ve barışçı açıklamalarınıda bizzat okumuştuk. türkiyede tıpkı sayın lavrov gibi düşünüyor. uluslararası toplumla birlikte hareket etme arzusunu her zaman yineliyor. ama sınırlarına saldırılar durmak bilmiyor. türkiye yinede yurtta barış dünyada barış prensibinden ve komşularla sıfır sorun dan asla vazgeçmeyecek.
    Cevapla
  • Göksel ŞENTÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    bi bomba da moskovaya düşsün bakalım nasıl oluyor.. rusya nın rahatı yerinde, şehirlerine bomba düşmüyor, bir tane düşüp ayyaş birkaç vatandaşı ölünce bakalım nasıl oluyor.
    Cevapla
  • mümin 11 yıl önce Şikayet Et
    vayy beee. ne o yoksa dövermisiniz siz işinize bakın haclı ortular siz hepiniz aynı canağa işersiniz şurada bir avuc çeçenli kardeşlerimiz size yeter ALLAHın moskofları.
    Cevapla
  • Abdullah 11 yıl önce Şikayet Et
    yaz kızım. 200 torba çimento 20 kamyon çakıl 15 tane kapı.. neyi kaydettin la sen uluslarası toplumun sekreteri misin?
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    rusya, suriyeden elini çek !!!!. elini ortadoğudan çek. suriye meselesine uzaksın. türkiye ne yapacağını bilir. eğer sınırdan içeri gireceksede girer. türkiye olarak düşlerini kurduğunuz parçalanmış bir suriye devletine türk hükümeti asla izin vermeyecektir. burada özerk bir şii veya kürt devletinede...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi