Metin Hara kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Metin Hara kitapları!

Metin Hara, oyuncu Hilal Altınbilek ile verdiği evlilik kararının ardından sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı Metin Hara'nın nereli olduğunu ve kaç yaşında olduğunu merak etti. Metin Hara kitapları da araştırma konusu oldu. İşte, merak edenler için Metin Hara biyografisi...

Metin Hara kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Metin Hara kitapları!
Metin Hara kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Metin Hara kitapları!
GİRİŞ 07.08.2022 00:47 GÜNCELLEME 07.08.2022 00:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Metin Hara, 14 Haziran 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Musevi bir aileden gelmektedir. Annesinin adı Mirey, babasının adı Nisim'dir. Şimdilerde 40 yaşındadır. 

İlk öğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu, orta ve lise öğrenimini ise Üsküdar Amerikan Koleji'nde tamamladı. Daha sonra İstanbul Tıp Fakültesi'nde Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun oldu.

Asıl mesleği fizyoterapistliktir. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da reklam filmlerinde oyunculuk yaptı. Ayrıca tanıtım şirketlerinde de görev yaptı. 

Metin Hara

Kendi meslek alanıyla ilgili çok sayıda çalışmaya imza attı. Tıp camiasında çok konuşulan araştırmalar yaptı. Ürettiği teknikler ile birçok tedaviye katkıda bulundu. 

Üniversite döneminde, ağır hastalıklara sahip insanlara seminerler verdi. 2007'de ise 'Dinle Neyden' isimli filmde rol aldı. Buradaki performansından ötürü, 2008'de düzenlenen Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülü aldı. 

Ayrıca yaptığı projelerle adından söz ettirdi. Diğer yandan ise birçok dernekte ve sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak çalışmaktadır. Yazarlık kariyerini de sürdürmektedir. 

Metin Hara biyografisi

METİN HARA KİTAPLARI

  • Aşkın İstilası-Yol

  • Aşkın İstilası-Dem

  • Aşkın İstilası-Yol

  • İyiliğin Hareket Hali

  • İyiliğin Bilim Hali

  • Rüzgar ile Karahindiba

Metin Hara kitapları

METİN HARA EVLİ Mİ?

Metin Hara, oyuncu Hilal Altınbilek ile evlilik aşamasındadır. 

Hilal Altınbilek kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Hilal Altınbilek eski hali... Hilal Altınbilek kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Hilal Altınbilek eski hali...

YORUMLAR 1
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    adriyana ile gezerken ne ara yapmış bunları
    Cevapla