Masterchef Barış kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Barış'ın bilinmeyen hayatı

Masterchef Barış adından söz ettiren isimler arasında. Masterchef All Star'ın ana kadrosuna yedeklerden dahil olan Barış Demir'in kariyeri merak edildi. İşte, araştıranlar için Masterchef Barış biyografisi...

Masterchef Barış kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Barış'ın bilinmeyen hayatı
Masterchef Barış kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Barış'ın bilinmeyen hayatı
GİRİŞ 19.07.2023 14:16 GÜNCELLEME 19.07.2023 14:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Masterchef Barış 1999'da dünyaya geldi. Soyadı Demir'dir. Aslen Elazığlı'dır. Kebapçı bir ailenin evladıdır. Şimdilerde 24 yaşındadır.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından profesyonel mutfağa geçiş yaptı. Bir yandan eğitim hayatına devam ederken öteki yandan da mutfakta kendini geliştirdi. Küçük yaşlardan itibaren ailesinden mutfak bilgileri edinen Barış, aşçılık yolunda emin adımlarla ilerledi. 

Bodrum'da ikamet eden Barış Demir, Torba'da bir restoranda aşçılık yapmaktadır. 

Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne? Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne?

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Barış Demir, Masterchef 2022 yarışmasına katıldı. Yarışmanın ilk turunda jüri üyelerinden 3 evet alarak Mastarchef yolculuğuna başladı. Ardından katıldığı 3'lü düelloda da başarı elde eden Masterchef Barış, ana kadro girme mücadelesi verdi. Programın 17 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde rakiplerini eledi ve Masterchef' 2022'nin 15. yarışmacısı oldu. 

MASTERCHEF ALL STAR'A KATILDI

Barış Demir Masterchef'in All Star'a dahil oldu. 

YORUMLAR 2
  • Mehmet DOĞAN 4 ay önce Şikayet Et
    Ayaz, takdir ettiğim beyefendi bir yarışmacıydı. Bu kadar açık ara hata elenmek için miydi? Bilmiyoruz. Kuşkularım bu yönde. Başarılar dilerim.
    Cevapla
  • dadaş ibo 8 ay önce Şikayet Et
    yarışmanın en zayıf halkası ....
    Cevapla