Rüyada kar yağdığını görmek neye işaret eder? Rüyada lapa lapa kar yağması...

Rüyada kar görmek, rüya sahibinin rızkının artacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder. Rüyada kış mevsiminde görülen kar, mutluluk ve hayra yorumlanırken ilkbahar ve yaz aylarında görülmesi sıkıntı ve kedere delalet etmektedir. Peki rüyada üzerine kar yağması neye işarettir? Rüyada lapa lapa kar yağması...

Rüyada kar yağdığını görmek neye işaret eder? Rüyada lapa lapa kar yağması...
Rüyada kar yağdığını görmek neye işaret eder? Rüyada lapa lapa kar yağması...
GİRİŞ 19.07.2022 09:07 GÜNCELLEME 19.07.2022 09:07

Rüyada kar görmek, rüyayı gören kişinin yaşadığı sağlık sorunlarının sona ereceğine ve şifa bulacağına işaret eder. Rüya sahibinin müjdeli ve güzel haberler alarak keyfinin yerine gelmesine ve mutlu olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kar görmek mutluluk ve ferahlıktır. Rüya sahibinin hayatında güzel olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Rüyada kar görmek, hayırlara işaret etse de yaz ve bahar aylarında görülen kar, huzursuzluk ve mutsuzluğa işaret etmektedir. Rüya sahibinin canının sıkılacağı olayların meydana gelmesine yorumlanır. 

Rüyada Kar Yağdığını Görmek

Rüyada kış mevsiminde kar yağdığını görmek, rüya sahibinin düşmanını yeneceğine, üzüntü ve sıkıntıların gitmesine işaret eder. Rüyada kar görmek, temiz ve ferahlığa işaret ettiğinden rüyada kar yağması da çok hayırlıdır. Rüyada kar yağması kişinin yaşadığı maddi sıkıntıların sonlanacağına işaret edilmektedir.

Rüyada Yaz Mevsiminde Kar Yağması

Yaz aylarında rüyada kar yağmasını görmek, rüyayı gören kişinin yaşayacağı sıkıntı ve kederlere işaret eder. Rüya sahibinin maddi sıkıntılar içine gireceği, geçim derdi olacağına ve işlerinin bir süreliğine sarpa saracağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Lapa Lapa Kar Yağdığını Görmek

Rüyada çok fazla kar yağdığını, herkesin mağdur ve perişan olduğunu, evlerin, ağaçların yağan kar yüzünden yıkıldığını görmek, rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntı ve kedere işaret eder.  Rüyada çok fazla kar yağması, zulüm ve eziyete işaret etmektedir. 

Rüyada Kar Yemek

Rüyada kar yediğini görmek, rüyayı gören kişin üzüntü ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde başarı elde ederek maddi sıkıntılarının azalacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin bereketli ve bol rızıklı bir hayatı olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada kar yemek, rüya sahibinin menfaati doğrultusunda işlerin geçekleşeceğine delalet etmektedir. Yaz mevsimi kar yediğini gören kişinin bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Kar Fırtınası Görmek

Rüyada kar fırtınası görmek, rüya sahibinin yaşayacağı kötü durumları ifade eder. Rüyayı gören kişinin çabalarının sonuçsuz kalacağına ve işlerinin pek rast gitmeyeceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Karda Yürümek

Rüyada karda yürüdüğünü gören kişilerin bazı beklenmedik sürprizlerle karşılaşmasına ve bundan dolayı çok mutlu olacağına delalet edilir. Rüya sahibinin sevineceği ve heyecanlanacağı haberler almasına işaret edilir. 

Rüyada Üzerine Kar Yağması

Rüyada üzerine kar yağdığını gören kişinin özgürleşeceğine ve hapiste ise hapisten kurtulacağına yorumlanır. Rüya sahibinin istediklerinin bir bir gerçekleşmesine işaret eder. Yaz ve bahar mevsiminde kar yağması ise sıkıntı ve kedere yorumlanır. 

Rüyada Karda Yuvarlanmak

Rüyada karların üzerinde yuvarlandığını gören kişinin bol helal para kazanacağına ve rızkının artacağına işaret edilir. 

Rüyada Kar Tanesi Görmek

Rüyada kar tanesi gören kişinin yaşadığı bölgede bolluk ve bereketin olacağına işaret edilir. 

Rüyada Camdan Bakıp Kar Yağdığını İzlemek

Rüyada camdan bakıp karın yağdığını görmek ve izlemek, rüya sahibinin iş hayatında hiç zorlanmadan güzel yerlere geleceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin zor işlerle haşır neşir olmadan kolaylıkla iyi yerlere geleceğine yorumlanır.

Rüyada Karların Eridiğini Görmek

Rüyada karların erimesi, rızkın azalacağına ve paranın suyunun çekeceğine işaret edilir. Rüya sahibinin tutumlu olmaması nedeniyle maddi sıkıntıların içine düşeceğine yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kar Yağması 

Molla Cami: Rüyada kar görmek, rızıklara ve menfaatli şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Bazen kar ile ateşi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete işarettir. Karın mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine işarettir. Kar mevsimsiz görülmesi, soğuk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine, yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaati arın in mümkün olmamalarına işarettir. Rüyada görülen fazla kar, devlet reisinin maiyetine azap etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz şöylemesine işarettir. 

Seyyid Süleyman: Mevsiminde ve biraz kar görmek iyidir. Vakti dışında kar görmek; hastalık ve azaptır. Kışın yağmasına alışkın olunan bir bölgeye kar yağması, nimettir.

Nablusi: Rüyada kar görmek, rızıklara ve menfaatlı şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye delalet eder. Özellikle rüyayı görenin geçimi kardan olursa. Bazen kar ile ateşi bir yerde görmek; ülfet ve muhabbete delalet eder. Zira ateş karı eritmemiş ve kar da ateşi söndürmemiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!