Rüyada büyük taneli dolu yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyada doludan kaçmak...

Rüyada dolu yağdığını görmek çok hayırlı değildir. Rüya sahibinin çok çalışmak zorunda kalacağına ve bundan dolayı çok yorulacağına işaret etmektedir. Rüyada dolu yağdığını gören kimsenin etrafında tehlikeli insanların olacağına yorumlanır. Peki rüyada ceviz büyüklüğünde dolu yağdığını görmek neye işaret etmektedir?

Rüyada büyük taneli dolu yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyada doludan kaçmak...
Rüyada büyük taneli dolu yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyada doludan kaçmak...
GİRİŞ 23.09.2021 15:06 GÜNCELLEME 23.09.2021 15:06

Rüyada dolu yağması, rüya sahibine uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin etrafında kötü niyetli kimselerin varlığına işaret ettiği gibi bu kişilerin rüya sahibinin arkasından işler çevireceğine delalet eder. Rüyada dolu görmek kimi zaman çok çalışıp yorulmaya kimi zaman ise kötü kalpli insanlara yorumlanır. Rüyada dolu görmenin doğru şekilde tabir edilmesi için rüyadaki detaylara dikkat ederek yorumlanması gerekir. 

Rüyada Üzerine Dolu Yağdığını Görmek

Rüyada üzerine dolu yağdığını gören kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin zarara uğrayacağına ve bundan dolayı canının sıkılacağına delalet etmektedir. Rüyada üzerine dolu yağdığını gören kimsenin bilmeden yaptığı yanlış tercihler yüzünden başına bin bir türlü sıkıntının geleceğine yorumlanırken rüyayı gören kişinin aile büyüklerinin nasihatlerini dinlemesi gerektiğine delalet eder. 

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek

Rüyada dolu yağdığını gören kişinin iş hayatında uzun soluklu çalışmalara başlayacağına ve bundan dolayı çok yorulacağına işaret eder. Rüya sahibinin rahat bir hayat yaşaması için çok çalışması gerektiğine yorumlanmaktadır. Rüyada dolu yağdığını gören kişinin bereketli ve bolluk içinde bir ömür yaşayacağına ancak bunun için çok çalışması gerektiğine işaret etmektedir. 

Rüyada Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdığını Görmek

Rüyasında ceviz büyüklüğünde dolu yağdığını gören kişinin iş hayatında başarılı olmasının yanında çok mutluğu olacağın bir beraberliğe başlayacağına işaret eder. Rüyada ceviz büyüklüğünde dolu yağdığını gören kimsenin gönlüne göre birisiyle evlilik yoluna gireceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Büyük Taneli Dolu Görmek

Rüyada büyük taneli dolu görmek, rüya sahibinin huzurunu bozacak kıskanç insanların varlığına işaret eder. Rüyayı gören kimsenin etrafında kıskanç kimselerin varlığına işaret ederek rüyayı gören kişinin mutluluğunu bozmak için planlar kurduğuna delalet eder. 

Rüyada Doludan Kaçtığını Görmek

Rüyada doludan kaçtığını gören kişinin iş ve sosyal hayatında karşılaştığı sorunlardan bir şekilde kurtulacağına işaret eder. Rüya sahibinin birçok sorun ve stresten kurtularak işlerini yoluna sokacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Dolu Görmek

Nablusi: Gökten dolu yağdığını görmek, padişahın insanlara azab etmesi, mallarını telef etmesi, şiddetli dövmesi, bazı kimselerin canlarını acıtması ile tabir edilir. Zamansız dolu veya kar yağdığını gören kimse, cüz'i bir hastalığa yakalanır ve bunu çabuk atlatır. Dolunun, üzerine yağdığını gören kimsenin bir kısım malı elinden gider. Zamanında yağan dolu, üzüntü ve kederlerin gitmesine, düşmanın ve hainlik yapmak isteyenlerin kahrolmasına delalet eder. Çünkü dolu yılan, akrep ve muzır gezip dolaştığı yerleri soğutur.

Kirmani: Dolu görmek; sıkıntı, azap ve ihtiyaç ile tabir olunur. Mevsiminde az miktarda dolu yağması, o yerde ucuzluğa işarettir. Bir bölgeye dolu yağdığı halde zarar vermezse; Allah-ü Teala'nın inayetine, aksi ise; o mekana azap ineceğine delalet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?